Nova distribucija u M SAN Grupi

Autor: Objava za medije , 09. svibanj 2013. u 10:36
Thinkstock

Distribucija VMware proizvoda za regiju odvijat će se kroz tvrtku M SAN Grupa d.d., a tržištu će biti ponuđena putem prodajne mreže M SAN partnera.

M SAN Grupa d.d., vodeći distributer IT proizvoda i usluga proširio je postojeći portfolio sofverskih proizvoda s vodećim globalnim brendom VMware za virtualizaciju serverske i klijentske infrastrukture.  Time je M SAN Grupa stekla status ovlaštenog regionalnog distributera VMware porodice proizvoda za područje Hrvatske te putem KimTec ureda za područja Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Crne Gore i Kosova te putem Pakom Kompani ureda za Makedoniju.

VMware je obitelj proizvoda koji uključuje softver za virtualizaciju serverskih okruženja, klijentskih računala te upravljačkog softvera za izgradnju privatnih oblaka. Uvođenjem VMware distribucije, M SAN Grupa proširuje asortiman softvera namijenjenih kako segmentu malih i srednje velikih tvrtki, tako i tvrtkama u segmentu javnog sektora te velikih korisnika.

Distribucija VMware proizvoda za regiju odvijat će se kroz tvrtku M SAN Grupa d.d., a tržištu će biti ponuđena putem prodajne mreže M SAN partnera.

„Partnerstvom s VMwareom M SAN Grupa podiže ponudu na još viši nivo te predstavlja još jedno priznanje dosadašnjeg rada i rezultata postignutih na tržištu softverskih proizvoda i IT tržištu općenito. Izuzetno smo ponosni na proširenje distribucije i uvođenje VMware prodajnog programa u M SAN Grupi  tim više što se radi o vodećem svjetskom brendu na području softvera s prepoznatljivom kvalitetom i superiornim tehnološkim rješenjima. Cjelokupni distributerski portfolio VMware proizvoda zajedno s postojećim distribucijama vodećih svjetskih proizvođača hardvera i softvera omogućuje nam da s našim partnerima kreiramo rješenja po mjeri korisnika, koristeći inovacije i najnovije dostupne tehnologije.“  Naglasio je Alen Panić, voditelj sektora prodaje Enterprise korisnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close