Logosoft otvorio podatkovni centar

Autor: Poslovni dnevnik , 19. ožujak 2017. u 21:59
Logosoft nudi sigurnost podataka/D. P./PIXSELL

Najsuvremeniji u BiH.

Prezentacijom novih mogućnosti i usluga kompanija Logosoft je krajem prošlog tjedna službeno otvorila novi Data Centar, najsuvremeniji u Bosni i Hercegovini.

"Protekla godina u Logosoftu bila je u znaku velike investicije u naš suvremeni podatkovni centar, koji je jedini ovoga tipa u Bosni i Hercegovini. Informacijsko-komunikacijske tehnologije su jedna od strateških komponenti za razvoj i napredak BiH, a naša kompanija, kao lider na tržištu poslovnih informacijsko-komunikacijskih rješenja, prepoznala je značaj investiranja u ovaj sektor.

Ovaj projekt je dokaz kako bosansko znanje i stručnjaci iz BiH, mogu izgraditi najnaprednija tehnološka rješenja po uzoru na svjetske koncepte, a koja mogu biti potpuno ravnopravna rješenjima kompanija iz regije ili Europe", rekao je Damir Dizdarević, zamjenik direktora i izvršni direktor za prodaju, usluge i marketing Logosofta. Logosoft Data Centar nudi velike kapacitete za smještaj servera i isporuku cloud servisa, uz najveću fizičku i online sigurnost i stalnu tehničku podršku. Dobro razvijena Logosoft optička infrastruktura i pristup servisima brzinama i do 100 Gbps, neovisno od brzine internet pristupa, Logosoft Data Centru daje veliku komparativnu prednost. 

Komentirajte prvi

New Report

Close