Lidl će prodavati odjeću Heidi Klum

Autor: Tomislav Pili , 07. lipanj 2017. u 10:58
Foto: Press Association/PIXSELL

Kolekcija s potpisom njemačkog modela krajem godine u trgovinama.

Njemački maloprodajni lanac Lidl sklopio je suradnju s Heidi Klum, jednim od najplaćenijih supermodela i prvom njemačkom “anđelicom” Victoria’s Secreta. U svim Lidlovim europskim i američkim trgovinama krajem godine osvanut će kolekcija odjeće koju će dizajnirati Klum, objavila je kompanija u utorak.

Kolekcija će biti “prihvatljiva svima”, navodi Lidl, a odražavat će “karakterističan stil Heidi Klum”, stoji u priopćenju. Radi se o do sada najluksuznijoj kolekciji odjeće koja će se naći na Lidlovim policama, pa time ova suradnja dobiva i posebni značaj u okviru Lidlovog poslovanja, ocjenjuju analitičari.

Naime, njemački trgovac ne želi se više pozicionirati samo kao diskonter, već pokušava u svoje trgovine privući i kupce “dubljeg džepa”, pa je počeo nuditi i luksuzniju robu, poput jastoga. Međutim, prodaja “odjeće s potpisom” u supermarketima mogao bi biti i znatan udarac etabliranim trgovcima “modnim krpicama”.

Inače, ovo nije prva suradnja Lidla s nekom osobom iz svijeta bogatih i slavnih. Prošle godine je milijunašica Paris Hilton za taj njemački lanac dizajnirala posebnu liniju preparata i pribora za njegu kose.     

Komentirajte prvi

New Report

Close