Južnoafrikanci ulažu 110 milijuna eura u trgovački centar

Autor: Poslovni.hr , 16. srpanj 2017. u 22:00
Gradnje će završiti do kraja 2018. godine, Foto: PD

NEPI Rockcastle posluje deset godina, u sedam zemalja, a vrijednost njihove imovine iznosi oko šest milijardi eura.

Predstavnici južnoafričke kompanije NEPI Rockcastle predstavili su budući trgovački centar Promenada u Novom Sadu za koji najavljuju da će biti najveći i najsuvremeniji u regiji. U temelje trgovačkog centra, koji se gradi na lokaciji između stadiona “Karađorđe” i SPENS-a položena je krajem prošlog tjedna vremenska kapsula.

Jelena Jevremović, menadžerica kompanije NEPI Rockcastle za Srbiju, rekla je da će Promenada biti najveći i najsuvremenijim trgovački centar u Srbiji, a njegovim otvaranjem za 25 posto će se povećati ukupan prostor trgovačkih centara u Srbiji.

“Trgovački centar će imati četiri razine i dva kata. Planirani su brojni sadržaji među kojima će biti dominantna zabavna zona. Do kraja godine bit će izgrađen dio iznad površine zemlje, a cijeli objekat će biti završen do kraja sljedeće godine”, rekla je Jevremović.

Predstavnik kompanije NEPI Rockcastle Aleksandru Morar je rekao da je vrijednost objekta 70 milijuna eura i dodao da će dodatne sadržaje, poput kina ili teretane, financirati zakupci prostora, a sa sredstvima već uloženim u parcelu ukupna vrijednost projekta veća je od 110 milijuna eura.

NEPI Rockcastle posluje deset godina, u sedam zemalja, a vrijednost njihove imovine iznosi oko šest milijardi eura.     

Komentari (2)
Pogledajte sve

Vrlo bitna vest, bre! Gdje reče da je to? Burkina Faso?

Ju bre! Puca mi pitonče za vesti iz prčije!

New Report

Close