Jägermeister 2014. godinu planira završiti s više od milijun prodanih boca na hrvatskom tržištu

Autor: Darko Bičak , 02. prosinac 2014. u 13:57
U Laubi je odrzan godisnji Jagermeister VIP event pod nazivom Cudesna suma na koji su dosli mnogi poznati iz drustvenog zivota Zagreba. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Kompanija G3 Spirits, zastupnik Jägermeistera za Hrvatsku, na hrvatsko je tržište plasirala prvu ekstenziju ovog biljnog likera nazvanu Spice.

Kompanija G3 Spirits, zastupnik Jägermeistera za Hrvatsku, na hrvatsko je tržište plasirala prvu ekstenziju ovog biljnog likera nazvanu Spice. Uvođenje novog proizvoda dodatno bi trebalo potvrditi planirani 10-postotni rast prodaje Jägermeistera u Hrvatskoj u odnosu na 2013. godinu. Tako se očekuje da će u 2014. godini Jägermeister ponovno premašiti brojku od milijun prodanih 0,7l boca i time zadržati lidersku poziciju u segmentu uvoznih alkoholnih pića, koju  drži već više od desetljeća.

Kao najprodavaniji uvozni brend alkoholnih pića u Hrvatskoj, Jägermeister od 2008. bilježi prodaju na razini milijun prodanih boca godišnje, što je, kako pojašnjvaju u G3 Spiritusu, dvostruko više od drugoplasiranog inozemnog alkoholnog pića na hrvatskom tržištu. Jäger tako zauzima više od 20 posto ukupnog tržišta stranih alkoholnih pića u Hrvatskoj. Veliki dio svojeg uspjeha na tržištu Jägermeistera svakako duguje marketišnkim aktivnosima kojih se godišnje u našoj zemlji održi više od tisuću.

Tvrtka G3 Spirits osnovana je 1993. godine i bavi se uvozom i distribucijom alkoholnih pića u Hrvatskoj. Od mnogih brendova koje G3 Spirits ekskluzivno zastupa najpoznatiji je svakako Jägermeister. Riječ je o alkoholnom piću sa 35 volumskih posto alkohola, proizvedenom od 56 vrsta pažljivo izabranih sastojaka kao što su biljke, korijenje i voće iz cijeloga svijeta (cimet iz Šri Lanke, gorke naranče iz Australije, đumbirov korijen iz južne Azije, crvena sandalovina iz istočne Indije i dr.). Tajni recept za ovaj jedinstveni, svjetski poznati biljni liker, koji je od 1935. godine do danas ostao nepromijenjen, u njemačkom gradiću Wolfenbüttelu razvio je Curt Mast.

Komentirajte prvi

New Report

Close