Hoteli Grupacije Karisma Resort International među 50 najboljih hotela u svijetu

Autor: Poslovni.hr , 25. listopad 2016. u 12:27
FOTO: Screenshot

Hoteli El Dorado Maroma i Generations Riviera Maya, u sastavu grupacije Karisma Resort International, osvojili su Readers’ Choice nagradu renomiranog časopisa Condé Nast Traveler zauzevši 4. i 7. mjesto među 7.394 svjetska hotela.

Nagrada se dodijeljuje na temelju glasova čitatelja časopisa. Hotel El Dorado Maroma i Generations Riviera Maya osvojili su prvo i drugo mjesto u kategoriji Top hotela u Istočnom Meksiku, dok su hoteli El Dorado Seaside Suites, Azul Sensatori Hotel, Azul Beach Hotel i Azul Fives Hotel također našli svoje mjesto među top 50.

Nagrada Readers' Choice časopisa Condé Nast Traveler jedna je od najdugovječnijih i najprestižnijih priznanja izvrsnosti u turizmu. Više od 300.000 čitatelja – gotovo dvostruko više u usporedbi s prošlom godinom – dalo je glas jednom od 7.394 hotela. Condé Nast Traveler jedan je od najčitanijih luksuznih turističkih časopisa, a naklada mu iznosi 814.833 primjeraka. Web stranica časopisa ima 2.7 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno.

Kako je poznato, luksuzni hoteli grupacije Karisma Resort International smješteni su diljem svijeta – u Meksiku, Jamajci, Dominikanskoj Republici, Kolumbiji, ali i Hrvatskoj te Srbiji. U sastavu Karisma Hotels Adriatic u Hrvatskoj pod imenom Sensimar posluju Adriatic Beach Resort u Makarskoj te Hotel Koločep. Kompanija je nedavno objavila i ulazak na crnogorsko tržište, preuzimanjem upravljanja u resortu Ruža vjetrova.

Komentirajte prvi

New Report

Close