Hladnjaku Gorenje nagrada za inovaciju

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 17. rujan 2017. u 21:59
Poznati Volkswagenov dizajn za slovenski hladnjak Retro Special Edition

Stilizirani kućanski uređaj.

Jedan od popularnih proizvoda slovenskog Gorenja, hladnjak Retro Special Edition ukrašen Volkswagenovim dizajnom, prošlog je tjedna na londonskom sajmu The Licensing Awards proglašen najinovativnijim licenciranim proizvodom 2017. godine.

Stilizirani hladnjak, predstavljen na berlinskom IFA sajmu u rujnu 2016. godine, simpatije tržišta osvojio je jer kao i većina retro proizvoda "podsjeća na bolja vremena" – u ovom slučaju na vozilo popularno 1950-ih godina. Usto, kupcima se sviđaju i karakteristike uređaja poput postizanja optimalne temperature u hladnjaku bez obzira koliko se često otvaraju vrata, te brojne druge.

"Volkswagen je jedan od najsnažnijih brendova na svijetu dok je njihov kamper kombi ikonski primjera dizajna. Time naš hladnjak u svaku kuhinju donosi savršen spoj individualnog stila, slobode i avanture.Odlično je prihvaćen među našim kupcima, no izvrsno je primiti priznanje i izvan industrije kućanskih aparata", komentirao je voditelj Gorenja u Velikoj Britaniji Richard Mackey.

Inače, ovogodišnje natjecanje Licensing Award okupilo je ukupno pet tisuća proizvoda u različitim kategorijama gdje su se ocjenjivale njihove karakteristike poput dizajna, inovativnosti, originalnosti te kvalitete proizvodnje i ambalaže.

Komentirajte prvi

New Report

Close