Germanwings uvodi karte i za više klase

Autor: Agencija VLM , 06. prosinac 2012. u 20:22
Foto: Epa

Tri vrste zrakoplovnih karata bit će basic – niskotarifna, smart – na razini ekonomskog razreda i best za business klasu.

Njemački niskotarifni avioprijevoznik Germanwings od 1. srpnja 2013. uvodi novu uslugu na europskom tržištu. Novi Germanwings će, za razliku od ostalih niskotarifnih aviokompanija koje nude samo jednu, najjfetiniju klasu, u svojim zrakoplovima nuditi tri klase zrakoplovnih karata – basic, smart i best. Basic će biti klasične niskotarfine karte, smart će biti na razini zrakoplovnih karata ekonomskog razreda, dok će best biti na razini business klase.

Tu novost na zrakoplovnom tržištu jučer su najavili čelnici Germanwingsa u Kölnu. New Gremanwings, koji je u vlasništvu njemačke nacionalne aviokompanije Lufthanse, od iduće će godine preuzeti i sve operacije Lufthanse u Europi osim na linijama koje povezuju baze München i Frankfurt s ostalim aerodromima. Tvrtka će preuzeti oko 1000 zaposlenika Lufthanse i 32 aviona te kompanije. Očekuje se da će novobrendirana aviokompanija prevesti 20 milijuna putnika. Germanwings leti u Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Pulu i Rijeku.

Komentirajte prvi

New Report

Close