Gebrüder Weiss isporučuje robu za BAUHAUS na području čitave Hrvatske

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2016. u 10:08
Foto: foto press

Međunarodna logistička tvrtka Gebrüder Weiss preuzima skladišnu logistiku i distribuciju robe za Bauhaus u čitavoj Hrvatskoj.

Od početka svibnja Gebrüder Weiss kupcima tvrtke BAUHAUS isporučuje rubu naručenu preko interneta. Ovo znači angažman približno 70 kamiona dnevno. Isporuke se obavljaju unutar 24 sata – u čitavoj Hrvatskoj. Radi ubrzanja i veće učinkovitosti procesa, Gebruder Weiss je preuzeo i njihovu skladišnu logistiku. „Nakon uspješnog početka, očekujemo daljnju suradnju s tvrtkom Bauhaus . Zajedno težimo istom cilju: izvrsnost usluge i potpuno zadovoljstvo kupaca“, govori Barbara Bujačić-Husinec, direktorica poslovanja tvrtke Gebrüder Weiss za Hrvatsku.

Proizvodi za profesionalce traže i profesionalnu logistiku
Bauhaus je jedan od najvećih lanaca „Uradi sam“ prodajnih centara u Europi. Tvrtka od 2000. posluje u Hrvatskoj, gdje trenutačno ima osam poslovnih centara s približno 700 zaposlenika. Raspon artikala obuhvaća široki raspon kvalitetnih proizvoda za radionice, dom i vrt, koji se konstantno nadopunjuje. „BAUHAUS nudi asortiman profesionalnih proizvoda i širok spektar usluga, kojima pojednostavljuje rad „majstorima“, obrtnicima i privatnim kupcima. U ovo je uključena i pouzdana i prvoklasna logistika. U tvrtki Gebrüder Weiss pronašli smo pravog partnera za ovakav pristup,“ govori gđa. Đurđa Hađur, direktorica tvrtke BAUHAUS.

O tvrtki Gebrüder Weiss
S više od 6.000 zaposlenih, 150 lokacija u vlasništvu tvrtke i trenutačnim godišnjim prometom od 1,28 milijardi EUR (2015.), tvrtka Gebrüder Weiss nalazi se među vodećim prijevozničkim i logističkim europskim tvrtkama. U Hrvatskoj posluju od 2000. godine te su kroz svoju razgranatu mrežu, prisutni diljem Hrvatske.

O tvrtki BAUHAUS

Iako je BAUHAUS švicarska tvrtka, s radom je započela u Njemačkoj kao jedan od najvećih prodajnih centara za radionicu, kuću i vrt. BAUHAUS je među prvima uveo koncept jedinstvene ponude proizvoda najrazličitijih stručnih brendova ponuđenih na jednom mjestu, uz mogućnost samoposluživanja. Po ovom uspješnom konceptu nastalo je preko 200 prodajnih centara u Njemačkoj. Diljem Europe BAUHAUS je zastupljen u šesnaest zemalja na preko 280 mjesta.

Komentirajte prvi

New Report

Close