Foto: Sberbank poslovnica od danas i u Kustošiji

Autor: Poslovni.hr , 19. kolovoz 2013. u 13:39
Press foto

U Zagrebu je danas,.na adresi Ilica 304 u Kustošiji, otvorena rebrendirana Sberbank d.d. poslovnica ‘u potpunosti usklađena s korporativnim standardima Sberbank grupacije’, priopćeno je iz Sberbanka. Radno vrijeme novootvorene poslovnice je radnim danom od 8.00 do 19.00 sati te subotom od 8.00 do 12.00 sati.

U Zagrebu je danas,.na adresi Ilica 304 u Kustošiji, otvorena rebrendirana Sberbank d.d. poslovnica 'u potpunosti usklađena s korporativnim standardima Sberbank grupacije', priopćeno je iz Sberbanka. Radno vrijeme novootvorene poslovnice je radnim danom od 8.00 do 19.00 sati te subotom od 8.00 do 12.00 sati.

Sberbank, treća po velični europska banka po tržišnoj kapitalizaciji, u Republici Hrvatskoj posluje pod nazivom Sberbank d.d. od 18. siječnja 2013. godine kada je Volksbank d.d. uspješno preimenovana u Sberbank d.d.. Nakon promjene imena, uslijedila je i promjena vizualnog identiteta Banke, uključujući i izgled poslovnica, a proces rebrandinga nastavlja se preuređenjem Poslovnice Čakovec na adresi Otokara Keršovanija 1 otpočetim 06. kolovoza.

Proces rebrandinga nastavit će se do prosinca ove godine, dokad bi trebao biti završen rebranding svih poslovnica Banke – 31 poslovnice u 23 hrvatska grada.

Sberbank je jedna od vodećih banaka u Europi te jedna od najvećih i najbrže rastućih globalnih financijskih institucija. Sberbank brend je u 2012. godini proglašen 13. najvrjednijim financijskim brendom u svijetu te drugim u Europi, s vrijednosti od 14,2 milijardi dolara, što u odnosu na 2011. godinu predstavlja povećanje od gotovo 3,4 milijardi dolara.

Uz to, u godišnjem izboru uglednog britanskog financijskog mjesečnika Euromoney, Sberbank je početkom srpnja u Londonu proglašena najboljom bankom u Rusiji te CEE regiji. Ova se nagrada smatra najprestižnijom nagradom u segmentu globalnih financijskih usluga, a kriteriji koji se primjenjuju u postupku odabira najboljih banaka su veličina, profitabilnost, stopa rasta, usporedba s izravnim konkurentima i sposobnost prilagodbe novim kretanjima na tžištu kako bi se ispunili zahtjevi klijenata. 

 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close