FOTO: Predstavljen je novi poslovni salon aerodroma Charles de Gaulle koji nudi brojne novitete za putnike

FOTO: Press FOTO: Press

Air France ulaže preko 900 milijuna eura u nove poslovne salone za putnike (business lounge) i opremanje putničkih kabina zrakoplova kako bi povećao zadovoljstvo svojih kupaca te im omogućio nova iskustva za vrijeme putovanja, ali i u periodu između letova.

Kroz njihove poslovne salone godišnje prođe preko 60 milijuna putnika, a kako bi zadržali svoje putnike i prilagodili se novim trendovima odlučili su investirati i osuvremeniti svoju ponudu. Investicijski ciklus u putničke kabine će trajati od 2019. do 2021.g.

U utorak 10.7.2018. na pariškom aerodromu Charles de Gaulle predstavljen je novi poslovni salon na terminalu 2 E koji se prostire na više od 550 m2 i nudi novitete za sve putnike biznis klase. Ovo je tek prvi od 6 planiranih salona za poslovne putnike. Na otvorenju su prisustvovali Franck Terner, predsjednik uprave Air Francea i Anne Rigail, članica uprave zadužena za putnike. Prilikom otvaranja Anne Rigail je istaknula kako se ponašanje putnika mijenja i da su kao kompanija odlučili investirati u nove putničke kabine i biznis prostor kako bi podigli razinu usluge i zadržali putnike koji putuju Air Franceom. Činjenica je da današnji putnici žele sve odmah i sada te da im je jedan od glavnih kriterija u izboru zrakoplovne tvrtke kojom putuju upravo  kvaliteta i dostupnost poslovnih salona. Isto tako je naglasila da se ove investicije neće odraziti na cijenu zrakoplovnih karata.

Novi poslovni salon sastoji se od centralnog bara „Le Balcon“, otvorene kuhinje gdje putnici mogu vidjeti šefa kuhinje i naručiti svoje jelo, wellness prostora koji se sastoji od tuševa, sauna, kozmetičkog prostora u suradnji s francuskom kućom Clarins, dječjeg kutka sa video igrama i ostalim zabavnim sadržajem, koktel i detox bara za osvježenje i opuštanje između letova, tihih soba i ostalih sadržaja. Ovaj poslovni salon ima 540 sjedećih mjesta.

U centralnom baru „Le Balcon“ možete kušati specijalno dizajnirani šampanjac Air France koji su osmislili koktel majstori hotela Lancaster Pariz. „Le Balcon“ bar  je dizajnirao poznati francuski arhitekt Matieu Lehanneur, a odiše glamurom i profinjenim francuskim chicom.  Osim predivnog prostora u staklu, mramoru, drvu i plavom baršunu te udobnih fotelja za opuštanje, na parketu bara smještenog u centralnom prostoru, ugrađen je ogroman prozor koji „prenosi“ boje neba u stvarnom vremenu. Prostor je potpuno digitaliziran i prilagođen suvremenom putniku, a u wellness dijelu možete vidjeti svjetleću skulpturu koja dočarava suvremeno digitalno doba.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!