FlixBus iz Sarajeva vozi do 1000 destinacija

Autor: Poslovni.hr , 30. svibanj 2017. u 21:59
Autobusne karte se mogu kupiti putem interneta

FlixBus u svakom autobusu osigurava više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska bez naplate

Najbrže rastući mobilni startup FlixBus stigao je u Bosnu i Hercegovinu. Time je Sarajevo postalo prvo važna polazišna točka FlixBusa u BiH. Zahvaljujući regionalnim partnerima kreće i prva zelena linija Sarajevo-Dortmund, koja će ponuditi udobno putovanje kao i mogućnost povezivanja sa 1000 destinacija u 22 europske zemlje po atraktivnim cijenama, navodi se u priopćenju iz FlixBusa. Flixbus putnicima diljem Europe od 2013. godine nudi putovanje autobusom po uzoru na niskobudžetne zračne kompanije. Karte je moguće kupiti putem interneta, i što se ranije kupe cijena je niža.

Prva međunarodna FlixBus linija kreće 15. lipnja s polaskom iz Sarajeva te povezuje sedam destinacija u BiH (Sarajevo, Kakanj, Zenica, Žepče, Maglaj, Doboj, Derventa i Brod) sa 14 destinacija u Njemačkoj. Kroz glavna velika čvorišta FlixBusa koja će biti izravno povezana sa Sarajevom, poput München, Frankfurta ili Stuttgarta, stanovnicima BiH uz interkonekcije dostupno je više od 1000 destinacija.

FlixBus u svakom autobusu osigurava više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska bez naplate”, priopćeno je iz FlixBusa.      

Komentirajte prvi

New Report

Close