Eurowings proširuje ponudu s letovima za Las Vegas, Miami i Boston

Autor: Poslovni.hr , 19. studeni 2015. u 16:24
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Njemački zrakoplovni prijevoznik Eurowings proširit će svoju privlačnu ponudu letova prema dalekim odredištima.

Njemački zrakoplovni prijevoznik Eurowings proširit će svoju privlačnu ponudu letova prema dalekim odredištima u nadolazećem ljetnom redu letenja s tri nova odredišta u SAD-u: od 1. svibnja 2016. godine, Las Vegas, Miami i Boston bit će dio stalno rastuće ponude letova iz Kölna/Bonna.

Uz odredišta na Karibima (Puerto Plata, Punta Cana, Varadero), Tajland (Phuket, Bangkok) kao i Dubai, Mauricius i Teheran, zrakoplovi Eurowingsa će tako letjeti prema ukupno jedanaest dalekih odredišta. Novi letovi prema SAD-u se mogu rezervirati i preko www.lufthansa.com. Turističke agencije također mogu rezervirati letove preko Lufthanse.

Las Vegas, grad igara na sreću i neograničenih mogućnosti zabave, sigurno je jedno od najatraktivnijih i najpopularnijih odredišta za sve turiste željne provoda i zabave. Zrakoplovi Eurowingsa imat će dva leta tjedno, srijedom i subotom. Zrakoplov će poletjeti iz Kölna/Bonna u 11:15 te sletjeti u Las Vegas u 14:00 po lokalnom vremenu, a let nazad je u 15:45 iz Las Vegasa.

Miami je smješten u Floridi, državi na jugoistoku SAD-a koju često nazivaju isunčanom državom, te je središte metropolitanskog područja s oko 5.5 milijuna stanovnika. Zrakoplovi Eurowingsa će svaki utorak, četvrtak i nedjelju poletjeti u 11:40 za Miami svakog utorka, četvrtka i nedjelje. Planirani dolazak u Miami je u 16:10 po lokalnom vremenu, a povratni let za Köln/Bonn je u 17:55.

Boston je glavni grad države Massachusetts na sjeveroistočnoj obali SAD-a. To je jedan od najstarijih, najbogatijih i kulturološki najprivlačnijih gradova u SAD-u te je ujedno i važan edukativni centar sa sveučilištem Harvard u neposrednoj blizini. Eurowings će poletjeti za Boston tri puta tjedno, srijedom, četvrtkom i nedjeljom. Odlazni let bit će u 13:40 i sletjeti će u Boston u 15:45 po lokalnom vremenu, a povratni let let za Köln/Bonn je u 17:30.

Za tri nova odredišta u SAD-u bit će korišten zrakoplov Airbus A330 koji osim komfornih sjedala nudi i najmoderniji sustav za zabavu na zrakoplovu.

Komentirajte prvi

New Report

Close