Ericsson Nikola Tesla dobio novi ugovor u BiH vrijedan 3,5 milijuna eura

Autor: Poslovni.hr/Hina , 30. srpanj 2014. u 15:33
Gordana Kovačević, predsjednica uprave Ericsson Nikola Tesla. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Ericsson Nikola Tesla dobio je danas posao proširenja postojeće 3G mreže vodećeg mobilnog operatora u Bosni i Hercegovini.

Ericsson Nikola Tesla dobio je danas posao proširenja postojeće 3G mreže vodećeg mobilnog operatora u Bosni i Hercegovini, BH telecoma, vrijedan više od 3,5 milijuna eura, objavljeno je u srijedu u Sarajevu nakon što su direktori dvije tvrtke potpisali poslovni ugovor.

Kako se navodi u priopćenju BH telecoma, direktor te tvrtke Nedžad Rešidbegović i predsjednica uprave Ericssona Nikola Tesla Gordana Kovačević potpisali su ugovor vrijedan 7 milijuna konvertibilnih maraka (3,58 milijuna eura).

Ugovor se odnosi na proširenje postojeće 3G radio pristupne mreže na području Federacije BiH za 2014. godinu, a uključuje isporuku najsuvremenije Ericssonove 3G opreme uz prateće usluge. Na taj će način mobilna mreža BH telecoma dobiti 120 novih baznih stanica, što je temelj za kvalitetniju uslugu ali i za uvođenje novih i naprednijih usluga.

Rešidbegović je istaknuo kako je Ericsson Nikola Tesla dugogodišnji pouzdani partner BH telecoma pa je novi ugovor samo potvrda uspješne suradnje.

Gordana Kovačević, pak, kazala je da je Ericsson Nikola Tesla dokazao svoju kvalitetu na bosanskohercegovačkom tržištu i planira i ubuduće nuditi rješenja prilagođena potrebama korisnika mobilne telefonije i omogućiti najsuvremenije komunikacijske usluge u toj zemlji.

Komentirajte prvi

New Report

Close