Emirates i flydubai objavili su 16 dodatnih odredišta

Autor: Poslovni.hr , 08. studeni 2017. u 13:39
Foto: Thinkstock

Uključene nove egzotične destinacije: Zanzibar, Kathmandu i Kilimanjaro.

Oslanjajući se na uspjeh početne faze partnerstva, Emirates i flydubai  objavili su 16 dodatnih odredišta do kojih će putnici kompanije Emirates moći putovati sa samo jednom kartom. Nova, proširena mreža sad uključuje sve popularnija odredišta kao što su Zanzibar, Kathmandu i Kilimanjaro.

Putnici svoje letove mogu rezervirati na Emirates.com, putem Emiratesovog kontakt centra, ili putem putničkih agencija danas, od 8. studenoga 2017. godine.

Predsjednik kompanije Emirates, Sir Tim Clark izjavio je: „Oduševljeni smo pozitivnom reakcijom putnika. Gotovo 14.000 karata za različite letove je bukirano tijekom prvog tjedna poslovanja po ovom modelu, što je nadmašilo sva naša očekivanja. Svjedočili smo velikoj potražnji za putovanjima iz Europe i SAD-a u destinacije južne Azije. Ovo partnerstvo je jedinstvena prilika da obje zrakoplovne kompanije iskoriste kombiniranu snagu svojih mreža destinacija, nudeći putnicima veću mogućnost izbora i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Želimo istraživanje svijeta učiniti što ugodnijim i prijateljskim."

Glavni izvršni direktor kompanije flydubai, Ghaith Al Ghaith, rekao je: „Putnici su prepoznali mnoge prednosti međunarodnog zrakoplovnog čvorišta u Dubaiju i pokazali da zajedno žele istražiti svijet. Današnja najava će im omogućiti da otkriju još 16 destinacija, kao i da uživaju u jedinstvenoj osobnosti oba zrakoplovna prijevoznika."

Nove destinacije na koje će se letjeti pod istom oznakom leta (codesharing):

Bratislava (Slovačka)

Chittagong (Bangladeš)

Djibouti (Džibuti)

Dušanbe (Tadžikistan)

Hargeisa (Somalija)

Istanbul – Sabiha Gokcen (Turska)

Katmandu (Nepal)

Kilimandžaro (Tanzanija)

Mattala Rajapaksa (Šri Lanka)

Mahačkala (Rusija)

Podgorica (Crna Gora)

Sylhet (Bangladeš)

Ufa (Rusija)

Voronjež (Rusija)

Erevan (Armenija)

Zanzibar (Tanzanija)

Komentirajte prvi

New Report

Close