Deichmann u Hrvatskoj prodao rekordnih 1,69 milijuna cipela

Prodavaonica u Avenue Mallu, Foto: PD Prodavaonica u Avenue Mallu, Foto: PD

Njemački je Deichmann u deset godina u Hrvatskoj postao vodeći trgovac obućom.

Desetljeće od ulaska na hrvatsko tržište njemački je Deichmann danas vodeći trgovac obućom u nas. Lani je 282 Deichmannova zaposlenika prodalo rekordnih 1,69 milijuna primjeraka obuće u 37 prodavaonica u Hrvatskoj. Prihod poduzeća je porastao za 7,2 posto i iznosi 319 milijuna kuna, za razliku od 2015. kada je prihod iznosio 297 milijuna kuna.

Poduzeće koje pripada grupaciji Deichmann sa sjedištem u Essenu i dalje je u porastu, a ove godine otvara još jednu novu podružnicu u Hrvatskoj. “Naša je strategija privlačenje različitih ciljnih skupina. Nudimo modernu obuću dobre kvalitete po izvanredno pristupačnim cijenama. Kupcima u Hrvatskoj ponudili smo nešto što im jenedostajalo i zbog toga smo već pet godina vodeći na tržištu. Iznimno smo ponosni na našu priču o uspjehu”, kaže direktor Deichmanna Boris Kopič. Rezultati ankete na portalu MojPosao provedene tijekom prošle godine na uzorku od 5100 zaposlenika u Hrvatskoj, pokazuju da je Deichmann ocijenjen kao jedan od najboljih poslodavaca.

“Želimo nastaviti u ovom smjeru i u ovoj godini zadržati tržišno liderstvo. Nastavljamo osluškivati naše kupce te usmjeravati ponudu i usluge prema njihovim potrebama”, objašnjava Boris Kopič, direktor Deichmanna. Pomoć ljudima u nepovoljnim životnim situacijama nije samo osobna briga osnivačke obitelji Deichmann, već i dio kulture ovog poduzeća koje je i u Hrvatskoj često angažirano u projektima za pomoć zajednici, ističu iz Deichmanna Hrvatska. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!