Nova IKEA očekuje 2,5 milijuna posjetitelja godišnje

Autor: Poslovni dnevnik , 09. svibanj 2017. u 16:19
Cijene će biti pristupačne, obećavaju Šveđani /Davor Puklavec/PIXSELL

Prva robna kuća švedskog trgovca namještajem u Srbiji otvorit će se ovog ljeta, već je popunjeno svih 300 radnih mjesta.

Robna kuća IKEA u Beogradu, koja će biti otvorena u nekoliko sljedećih mjeseci, počet će se puniti proizvodima za četiri do šest tjedana i imat će 9500 artikala po cijenama pristupačnim velikom broju ljudi, izjavio je direktor za razvoj kompanije IKEA u jugoistočnoj Europi Vladislav Lalić.

Prema njegovim riječima, IKEA dugoročno planira otvoriti još jednu robnu kuću u Beogradu i hoće kupiti zemljište za taj objekt na lijevoj strani Save, a već je kupila zemljište u Nišu, tako da je moguća gradnja još dvije robne kuće u Srbiji.

Vladislav Lalić je najavio da će robna kuća biti otvorena za vrijeme ljeta i da će se za oko mjesec dana znati i točan datum. On očekuje da će beogradska IKEA dobro poslovati i da će godišnje imati oko 2,5 milijuna posjetitelja. Popunjeno je svih 300 radnih mesta koja su planirana za tu robnu kuću, a IKEA trenutno u Srbiji ima samo jednog dobavljača.

Komentirajte prvi

New Report

Close