ATRON zaključio okvirni ugovor s društvom Go-Ahead Njemačka

Autor: Objava za medije , 06. veljača 2019. u 14:34
FOTO: Press

Društva ATRON electronic GmbH iz Markt Schwabena i Go-Ahead Verkehrsgesellschaft Deutschland GmbH zaključila su okvirni ugovor.

U ponedjeljak, 21. siječnja 2019. su društva ATRON i Go-Ahead Verkehrsgesellschaft Deutschland zaključila okvirni ugovor o isporuci pozadinskog sustava te pripadajućih komponenata hardvera i softvera, kao i o implementaciji i puštanju u rad po sistemu „ključ u ruke“, na zahtjev.

Društva Go-Ahead Verkehrsgesellschaft Deutschland i Go-Ahead Baden-Württemberg za uspješan početak rada u Njemačkoj žele, između ostaloga, inovativna IT rješenja. Tako će društvo Go-Ahead sa svojim partnerom ATRON za sve prodajne kanale za tarifiranje te za upravljanje naplatom voznih karata koristiti pozadinski sustav ATRIES. Go-Ahead će od sredine 2019. započeti s radom u saveznoj zemlji Baden-Württemberg. Sva softverska rješenja i uređaji, koji će se tada koristiti za prodaju i provjeru voznih karata i ekarata preko prodajnih mjesta, agencija, korisničkih centara i kontrolora u vlakovima opskrbljivat će se podacima iz sustava ATRON. Zahvaljujući modularnoj strukturi s otvorenim sučeljima sustav se fleksibilno može prilagoditi posebnim zahtjevima društva GoAhead. Softver tvrtke ATRON osigurava savršenu interakciju svih hardverskih i softverskih komponenata. Na taj se način čak i najkompleksniji zahtjevi modernih prijevoznika mogu pregledno i modularno objediniti u cjelovito rješenje.

„To nam potvrđuje da s našim novim strateškim usmjerenjem – da na tržištu budemo u većoj mjeri prepoznati kao developeri softvera – idemo u smjeru budućnosti. Ponosni smo što jednom od vodećih društava za prijevoz putnika u Velikoj Britaniji možemo pomoći u njegovom daljnjem rastu u Njemačkoj“, kaže direktorica ATRON-a Barbara Brunner. Go-Ahead Društvo Go-Ahead Baden-Württemberg GmbH osnovano je u veljači 2017. godine kao društvo kćer društva Go-Ahead Verkehrsgesellschaft Deutschland GmbH sa sjedištem u Stuttgartu. Društvo Go-Ahead Baden-Württemberg služi za nacionalni prijevoz osoba autobusom ili željeznicom, prije svega u Baden-Württembergu i susjednim saveznim zemljama. Društvo Go-Ahead Verkehrsgesellschaft Deutschland GmbH je društvo kćer britanske tvrtke Go-Ahead, jednog od vodećih pružatelja usluga u javnom lokalnom prijevozu autobusom i željeznicom.

U Velikoj Britaniji društvo Go-Ahead prevozi otprilike 30 posto svih putnika u ATRON Priopćenje za tisak 2/2 željezničkom prometu, a preko različitih regionalnih društava za prijevoz autobusom dnevno prevozi više od dva milijuna putnika. Održivost i sigurnost su glavne vrijednosti poduzeća u svakodnevnom radu. To dokazuje i dodjela Carbon Trust Triple standarda za recikliranje otpada, štedljivo korištenje vode i angažman za zaštitu klime. ATRON electronic GmbH Društvo ATRON je od svog osnutka 1980. godine postalo jedan od vodećih pružatelja sustavnih rješenja za javni prijevoz. Njegov portfelj obuhvaća četiri glavna područja poslovanja: upravljanje naknadama za vozne karte, e-ticketing, tehnika upravljanja operativnim radom i informiranje putnika. ATRON electronic GmbH se tijekom godina razvilo u grupu koja posluje diljem Europe – ATRON Group. ima podružnice u Dortmundu i Leipzigu, kao i u Bronschhofenu (Švicarska), Linköpingu (Švedska) i Zagrebu.

Komentirajte prvi

New Report

Close