Brokerske usluge

Volksbank

Izdvojeno:
 • do 1.000.000kn naknada 2,3% + naknada za uspješno vođenje
 • od 1.000.000kn naknada 1,8% + naknada za uspješno vođenje
 • Volksbank d.d. od siječnja 2005. zainteresiranim klijentima omogućava ulaganje u vrijednosne papire. Kvalitetni tim brokera odradit će uslugu kupoprodaje dionica. Uz besplatan stručni savjet koji pružamo, postoji mogućnost ugovaranja i nižih provizija u ovisnosti o visini transakcije i godišnjem očekivanom prometu.

  UVJETI UPRAVLJANJA PORTFELJIMA VRIJEDNOSNIH PAPIRA

  a) Naknada za upravljanje portfeljem vrijednosnih papira
  Ova naknada se temelji na inicijalnoj vrijednosti vrijednosnih papira koji se unose u portfelj i/ili novčanog iznosa koji se uplaćuje u trenutku potpisivanja Ugovora o upravljanju portfeljem vrijednosnih papira.
  Godišnja stopa naknade za vrijednost portfelja:
  - do 1.000.000,00 kn - 2,3%
  - od 1.000.000,00 kn - 1,8%
  Iznos naknade za upravljanje portfeljem izračunava se korištenjem godišnje stope naknade za upravljanje portfeljem u skladu s Pravilnikom za izračun naknada i vrednovanje portfelja.

  b) Naknada za uspješno vođenje portfelja vrijednosnih papira
  Ova naknada definirana je pojedinačnim Ugovorom o upravljanju portfeljem vrijednosnih papira, a iznos naknade izračunava se korištenjem osnovice za obračun naknade za uspješno vođenje portfelja.
  Osnovica za obračun računa se u skladu sa Pravilnikom za izračun naknada i vrednovanje portfelja na temelju ostvarenog prinosa i iznosi:
  - za prinos od 0% do 8,00% nema naknade
  - za prinos od 8,01% do 20,00% naknada iznosi 20%
  - za prinos od 20,01% do 50,00% naknada iznosi 30%
  - za prinos veći od 50,01% naknada iznosi 40%

  c) Ostale naknade
  Osim gore navedenih naknada Banka će teretiti Portfelj i za naknade po uslugama posredovanja prilikom kupnje i prodaje vrijednosnih papira kao i za eventualne naknade po uslugama skrbništva sukladno Ugovoru.