Brokerske usluge

Trcin vrijednosnice

Izdvojeno:
 • primarni fokus njemačko tržište kapitala
 • provizija 0,5 posto za transakcije vrijednosti manje od 9000,00 eura; minimalna 27 eura
 • provizija 0,5 posto za transakcije vrijednosti veće od 9000,00 eura; bez minimalne
 • ovisno o prometu, mogućnosti besplatnog praćenja prometa putem "gledalice"
 • Društvo Trcin vrijednosnice d.o.o., investicijsko društvo, osnovano je 1992. godine, a od 1997. godine posluje na hrvatskom tržištu kapitala.

  CJENIK:

  Za transakcije manje od 9.000,00 eura:
  - provizija – 0,5%, minimalna provizija 27 EUR, u kunama prema srednjem tečaju HNB-a na dan transakcije
  - u slučaju kupnje i prodaje dionica istog izdavatelja u jednom danu (daytrading) provizija na drugu transakciju je 0,1%, a minimalna provizija 27 EUR, u kunama prema srednjem tečaju HNB-a na dan transakcije


  Trošak skrbništva
  - 27 EUR po transakciji, u kunama prema srednjem tečaju HNB-a na dan transakcije. U slučaju kupnje i prodaje dionica istog izdavatelja u jednom danu (daytrading) trošak skrbništva je u protuvrijednosti 7 EUR po transakciji.

  Za transakcije veće od 9.000,00 eura:
  - provizija – 0,5% bez minimalne provizije, u kunama prema srednjem tečaju HNB-a na dan transakcije
  - u slučaju kupnje i prodaje dionica istog izdavatelja u jednom danu (daytrading) provizija na drugu transakciju je 0,1 bez minimalne provizije u kunama prema srednjem tečaju HNB-a na dan transakcije


  Trošak skrbništva
  – 27 EUR po transakciji u kunama prema srednjem tečaju HNB-a na dan transakcije. U slučaju kupnje i prodaje dionica istog izdavatelja u jednom danu (daytrading) trošak skrbništva je u protuvrijednosti 7 EUR po transakciji.

  Korištenje trgovinske platforme
  - za promete na stranoj burzi većim od 100.000 EUR osiguravamo besplatno praćenje cijena dionica preko trgovinske platforme ( gledalice ).
  - za promete do 100.000 EUR klijentu zaračunavamo korištenje trgovinske platforme (gledalice) u iznosu od 80 EUR-a mjesečno.


  *brokerska provizija je prikazana po bruto principu sa svim troškovima za klijenta (trošak provizije brokera, trošak provizije stranog brokera, trošak platnog prometa za plaćanja prema klijentu)
  **društvo može dogovoriti sa klijentom i drugačije iznose brokerskih provizija

  Primarno inozemno tržište u 2010. godini čine njemačka tržišta kapitala, a tijekom 2010. godine, Društvo ima u planu ponuditi usluge trgovanja i na drugim najvećim svjetskim tržištima kapitala.