Brokerske usluge

PBZ brokeri

Izdvojeno:
 • zadavanje naloga putem internet usluge PBZ Investor
 • naknada za trgovanje putem telefona 1 %, minimalno 150 kn
 • naknada za trgovanje putem PBZ Investora od 0,4-0,5 %, minimalna 30-40 kn
 • Direkcija brokerskih poslova Privredne banke Zagreb d.d. je jedna od vodećih brokerskih kuća u Republici Hrvatskoj po ukupnom prometu dionicama i tržišni je lider u trgovini vrijednosnim papirima putem interneta. Također, za istaknuti je da je PBZ obavio najveće zabilježene transakcije na Zagrebačkoj burzi za pojedinačne nalogodavce. Visoko profesionalan tim stručnih brokera posvećen je pružanju kvalitetnih brokerskih usluga u području zaprimanja i izvršavanja naloga te ostvarivanju najboljih rezultata transakcija za svoje klijente na Zagrebačkoj burzi.

  Trgovanje putem telefona, uslugu trgovanja putem interneta - PBZ Investor ili skrbničku uslugu za trgovanje na domaćem tržištu možete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Zagreb diljem Republike Hrvatske.

  PBZ brokeri posebno ističu trgovanje na domaćem tržištu za sve vrste vrijednosnih papira putem PBZ Investora. Internetska platforma za trgovanje - PBZ Investor je alat koji će Vam omogućiti lakši, jednostavniji i brži način izvršenja naloga uz prikaz tržišnih cijena dionica u realnom vremenu, i to uz vrlo konkurentne naknade. Od rujna 2007 godine od kada smo uveli trgovanje preko internetske platforme, povjerenje naših klijenata opravdali smo izlaganjem više od 600.000 naloga.

  Početna naknada za trgovanje putem telefona iznosi 1%, minimalno 150kn po nalogu (naknada može biti i niže ovisno o visini naloga) , dok putem PBZ Investora nudimo znatno povoljniju naknadu u rasponu od 0,4% do 0,5% ovisno o prometu ostvarenom u proteklom kvartalu, uz minimalnu naknadu od 30 do 40 kn.

  U iznos provizije uključene su provizije Zagrebačke burze d.d. i Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d.