Brokerske usluge

Abacus brokeri

Izdvojeno:
 • upravljanje portfeljem pokrivanjem svih relevantnih svjetskih tržišta
 • razne investicijske strategije
 • ABAC@activ – aktivno upravljanje imovinom
 • ABACUS BROKERI d.d. utemeljeno je u siječnju 2006. godine te je iste godine započelo s radom u Zagrebu gdje se ujedno nalazi i sjedište Društva. Uz sjedište u Zagrebu na adresi Petrova 88, Abacus brokeri d.d. otvorilo je podružnice u Šibeniku na adresi Eugena Kvaternika 6 i Osijeku na adresi Šetalište K.F. Šepera 13, te poslovnicu u Slavonskom Brodu, Đure Basaričeka 5.

  Kroz usluge vođenja portfelja društvo klijentima pruža raznovrsnost prilikom ulaganja bilo da je to samostalno, uz pomoć brokera/investicijskog savjetnika ili kroz uslugu upravljanja portfeljem čime se proizvod u potpunosti zaokružuje.

  Educiran i informiran kadar, širina, dostupnost i brzina reakcije, trgovanje na svim relevantnim svjetskim tržištima te korištenje raznih investicijskih strategija čine ovu uslugu prihvatljivom mnogim investitorima.

  UVJETI

  Troškovi i naknade za uslugu upravljanja portfeljem financijskih instrumenata definiraju se
  posebnim Ugovorom s klijentom (na određene naknade zaračunava se PDV).


  Poznavanje hrvatskog i regionalnih tržišta kapitala te izravni i neizravni angažman zaposlenika Društva u različitim projektima na tržištu kapitala RH su naša komparativna prednost. Naša stručnost je kombinacija znanja, iskustva i izvrsnog partnerskog odnosa s našim klijentima i partnerima. S profesionalnim i angažiranim pristupom mi postižemo izvanredne rezultate, koji osiguravaju zadovoljstvo naših klijenata.