Brokerske usluge

IC WebTrader

Izdvojeno:
 • zadavanje naloga u realnom vremenu
 • user friendly trgovinska platforma
 • InterCapital je vodeće nezavisno investicijsko društvo u Republici Hrvatskoj. Tome svjedoče mnoga priznanja, između ostalog i za najveći ukupan promet (dionice + obveznice) na ZSE 5 godina za redom u razdoblju od 2003. do 2007, dok smo u 2008. i 2009. ostvarili drugi najbolji ukupan promet na ZSE. Našim klijentima, domaćim i stranim institucionalnim investitorima, korporacijama i individualnim ulagačima pružamo vrhunsku uslugu posredovanja na financijskim tržištima u Hrvatskoj i svijetu. Pritom nastojimo uvijek biti korak ispred.

  WebTrader je vrlo jednostavno rješenje za trgovanje dionicama na Zagrebačkoj burzi koje omogućuje zadavanje naloga na principu DMA (direct market access) i vrlo jednostavan pregled trenutnih tržišnih cijena svih dionica na tržištu uz prikaz 10 naloga na kupnji i prodaji (bid/ask) na pojedinoj dionici u realnom vremenu. Platforma je vrlo user friendly, jednostavna za korištenje i vrlo izravna u svojim funkcionalnostima. Preglednici poput stanja portfelja vrijednosnica i sredstava za trgovanje, instrumenata i povijesnih podataka o dionicama(cijene, volumeni i sl.) pružaju Vam potrebne informacije za učinkovito i brzo donošenje investicijskih odluka te promptno zadavanje naloga na Zagrebačkoj burzi.

  UVJETI

  Nema mjesečne naknade za korištenje platforme, a plaćaju se samo transakcijske naknade ovisno o ostvarenom kvartalnom prometu:
  WebTrader Master (ciljani kvartalni iznos prometa* od 1.500.000 kn; bruto provizija i minimalna provizija prema dogovoru)
  WebTrader Professional (ciljani kvartalni iznos prometa* od 900.000 kn; bruto provizija** 0,35 % uz minimalnu proviziju po nalogu od 10 kn)
  WebTrader Premium (ciljani kvartalni iznos prometa* od 600.000 kn; bruto provizija** 0,40 % uz minimalnu proviziju po nalogu od 20 kn)
  WebTrader Advanced (ciljani kvartalni iznos prometa* od 300.000 kn; bruto provizija** 0,45 % uz minimalnu proviziju po nalogu od 30 kn)
  WebTrader Basic (ciljani kvartalni iznos prometa* od 100.000 kn; bruto provizija** 0,50 % uz minimalnu proviziju po nalogu od 40 kn)
  WebTrader Beginner (ciljani kvartalni iznos prometa* od 0 do 100.000 kn; bruto provizija** 0,55 % uz minimalnu proviziju po nalogu od 50 kn)

  *Ciljani kvartalni iznos prometa obuhvaća iznos transakcija na domaćem tržištu u 3 mjeseca. Ovisno o ostvarenom kvartalnom prometu, klijent se raspoređuje u jedan od gore navedenih razreda što vrijedi tijekom sljedećeg kvartala.

  **Bruto provizija uključuje naknade Središnjeg klirinškog depozitarnog društva i Zagrebačke burze.

  Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na 01 4825 896 ili na e-mail: brokeri@intercapital.hr.