Brokerske usluge

IC.Trader

Izdvojeno:
 • online trgovanja putem IC.Trader platrofme
 • isplata kamate na sredstva na brokerskom i skrbničkom računu u visini 80% ZIBIDa
 • InterCapital je vodeće nezavisno investicijsko društvo u Republici Hrvatskoj. Tome svjedoče mnoga priznanja, između ostalog i za najveći ukupan promet (dionice + obveznice) na ZSE 5 godina za redom u razdoblju od 2003. do 2007, dok smo u 2008. i 2009. ostvarili drugi najbolji ukupan promet na ZSE. Našim klijentima, domaćim i stranim institucionalnim investitorima, korporacijama i individualnim ulagačima pružamo vrhunsku uslugu posredovanja na financijskim tržištima u Hrvatskoj i svijetu. Pritom nastojimo uvijek biti korak ispred.

  IC.Trader je jedinstveni sustav online trgovanja koji Vam omogućava praćenje cijena svih vrijednosnica na ZSE i inozemstvu u realnom vremenu. IC.Trader online platforma pruža Vam mogućnost prvog online trgovanja pomoću kojeg možete jednostavno i brzo ispunjavati naloge za kupoprodaju vrijednosnica. IC.trader namijenjen je aktivnom investitoru kojemu su brzina, dostupnost i potpunost informacija primarne kod donošenja investicijskih odluka. Zamišljen je i kreiran kako bi odgovarao potrebama svakog pojedinačnog sudionika na tržištu.

  Karakteristike IC.Trader usluge:

  - fleksibilnost za Klijente koje trguju s istim novcima na domaćem i stranom tržištu
  - fleksibilnost 6 cjenovnih razreda (sam Klijent bira, ovisnosti o svojim preferencijama)
  - platforma na principu Direct Market Accessa (DMA) za sva tržišta koja pokriva (domaće i strano)
  - isplata kamata na sredstva na brokerskom i skrbničkom računu u visini 80% ZIBIDa (sva neiskorištena sredstva se ukamaćuju, kao da su money market fondu)
  - excel link (real time update cijena s platforme)
  - vrhunski i pravovremeni dnevni research koji pokriva sve imovinske klase (Money Market, FX, Fixed Income, Commodity & Equity) na domaćem tržištu i u inozemstvu; tehnička analiza i prijedlozi za trgovanje (domaće i strano)
  - mogućnost izrade vrlo detaljne tehničke analize na platformi
  - RSS feed za objavu real time vijesti s odabranih hrvatskih poslovnih portala
  - CHAT među korisnicima platforme
  - mogućnost personalizacije platforme
  - vlastito skrbništvo za strano trgovanje uz najpovoljnije naknade na tržištu
  - mogućnost višestrukog izbora između stranih brokera i skrbnika za strano trgovanje ovisno o preferencijama Klijenta


  Dodatne usluge:
  - mTrader(dodatak IC.Trader platformi koji omogućuje gledanje i zadavanje naloga na ZSE i inozemnim tržištima putem Vaših mobilnih telefona)
  - Basket Trading
  - Click Trading
  - Baza fundamentalnih pokazatelja svjetskih tvrtki
  - Real time feed za strana tržišta*
  - Static feed za tržišta koja nemaju real time feed**


  *Real time feed nudi pogled na simbole i bid/ask cijene na sljedećim tržištima: NYSE, NASDAQ, NYMEX, CBOT, CME, LSE, Frankfurt Stock Exchange,Eurex,Francuska, Španjolska, Italija, Švicarska, Nordijske burze, Varšava, Prag, Budimpešta, Beč, Ukrajina, Toronto i dr.

  **Static feed nudi pogled na simbole, ali bez bid/ask cijena na tržištima koja nisu pokrivena real time feed-om. To su tržišta: Atena, Bombaj, Brazil, Bukurešt, Buenos Aires, Sofija, Karakas, India, Irska, Istanbul, Džakarta, Johanesburg, Seul, Luksmeburg, Melezija, Meksiko, Nagoja, Novi Zeland, Osaka, Filipini, Santiago, Šangaj, Shenzhen, Singapur, Tajvan, Tel Aviv, Tajland i Tokio.

  UVJETI

  Iznos brokerske provizije ovisi o korisničkom paketu IC.Tradera:
  IC Trader Master (ciljani kvartalni iznos prometa*** od 4.500.000kn; mjesečna naknada 800 kn; neto provizija**** za strano trgovanje 0,35 %)
  IC Trader Professional (ciljani kvartalni iznos prometa*** od 2.250.000kn; mjesečna naknada 800 kn, neto provizija**** za strano trgovanje 0,4 %)
  IC Trader Premium (ciljani kvartalni iznos prometa*** od 1.500.000kn; mjesečna naknada 600kn; neto provizija**** za strano trgovanje 0,45%)
  IC Trader Advanced (ciljani kvartalni iznos prometa*** od 900.000kn; mjesečna naknada 600kn; neto provizija**** za strano trgovanje 0,50 %)
  IC Trader Basic (ciljani kvartalni iznos prometa*** od 450.000kn; mjesečna naknada 350kn; neto provizija**** za strano trgovanje 0,55%)
  IC Trader Beginner (ciljani kvartalni iznos prometa*** od 225.000kn; mjesečna naknada 350kn; neto provizija**** za domaće trgovanje 0,60%)

  ***Ciljani kvartalni iznos prometa obuhvaća iznos svih transakcija na domaćem i stranom tržištu. Ukoliko se ostvari Klijent nije dužan platiti mjesečnu naknadu za IC.Trader uslugu u navedenom kvartalu. U protivnom, ista naknada će se naplatiti.
  ****U navedene neto provizije nisu uključene provizije stranih brokera.


  Skrbničke usluge:
  - nema naknade za otvaranje i održavanje skrbničkog računa
  - naknada za skrbništvo vrijednosnih papira nominiranih u stranim valutama iznosi: 0,15% za regiju 1, 0,20% za regiju 2 i 0,10% za regiju 3
  - transakcijske naknade izvan RH iznose 15EUR za regiju 1, 45EUR za regiju 2 i 125EUR za regiju 3


  REGIJA 1: Austrija, Belgija, Danska, Francuska, Finska, Njemačka, Velika Britanija, Grčka, Irska, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Norveška, Portugal, Španjolska, Švedska, Švicarska, SAD, Kanada i Eurex
  REGIJA 2: Češka, Mađarska, Poljska
  REGIJA 3: Rusija


  Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na 01 4825 896 ili na e-mail: brokeri@intercapital.hr.