Brokerske usluge

IC.Trader

Izdvojeno:
 • online trgovanja putem IC.Trader platforme
 • isplata kamate na sredstva na brokerskom i skrbničkom računu u visini 80% ZIBID-a
 • InterCapital je vodeće nezavisno investicijsko društvo u Republici Hrvatskoj. Tome svjedoče mnoga priznanja, između ostalog i za najveći ukupan promet (dionice + obveznice) na ZSE 5 godina za redom u razdoblju od 2003. do 2007, dok smo u 2008. i 2009. ostvarili drugi najbolji ukupan promet na ZSE. Našim klijentima, domaćim i stranim institucionalnim investitorima, korporacijama i individualnim ulagačima pružamo vrhunsku uslugu posredovanja na financijskim tržištima u Hrvatskoj i svijetu. Pritom nastojimo uvijek biti korak ispred.

  IC.Trader je jedinstveni sustav online trgovanja koji Vam omogućava praćenje cijena svih vrijednosnica na ZSE i inozemstvu u realnom vremenu. IC.Trader online platforma pruža Vam mogućnost prvog online trgovanja pomoću kojeg možete jednostavno i brzo ispunjavati naloge za kupoprodaju vrijednosnica. IC.trader namijenjen je aktivnom investitoru kojemu su brzina, dostupnost i potpunost informacija primarne kod donošenja investicijskih odluka. Zamišljen je i kreiran kako bi odgovarao potrebama svakog pojedinačnog sudionika na tržištu.

  Karakteristike IC.Trader usluge:

  - fleksibilnost za Klijente koje trguju s istim sredstvima na domaćem i stranom tržištu
  - fleksibilnost 6 cjenovnih razreda (Klijent sam bira u ovisnosti o svojim preferencijama)
  - platforma na principu Direct Market Accessa (DMA) za sva tržišta koja pokriva (domaće i strano)
  - isplata kamata na sredstva na brokerskom i skrbničkom računu u visini 80% ZIBIDa (sva neiskorištena sredstva se ukamaćuju, kao da su money market fondu)
  - excel link (real time update cijena s platforme)
  - vrhunski i pravovremeni dnevni research koji pokriva sve imovinske klase (Money Market, FX, Fixed Income, Commodity & Equity) na domaćem tržištu i u inozemstvu; tehnička analiza i prijedlozi za trgovanje (domaće i strano)
  - mogućnost izrade vrlo detaljne tehničke analize na platformi
  - RSS feed za objavu real time vijesti s odabranih hrvatskih poslovnih portala
  - CHAT među korisnicima platforme
  - mogućnost personalizacije platforme
  - vlastito skrbništvo za strano trgovanje uz najpovoljnije naknade na tržištu
  - mogućnost višestrukog izbora između stranih brokera i skrbnika za strano trgovanje ovisno o preferencijama Klijenta


  Dodatne usluge:
  - mTrader (dodatak IC.Trader platformi koji omogućuje gledanje i zadavanje naloga na ZSE i inozemnim tržištima putem Vaših mobilnih telefona)
  - Basket Trading
  - Click Trading
  - Baza fundamentalnih pokazatelja svjetskih tvrtki

  UVJETI

  Iznos brokerske provizije ovisi o korisničkom paketu IC.Tradera:

  IC Trader Master (ciljani kvartalni iznos prometa od 4.500.000kn; mjesečna naknada 800 kn; bruto provizija za domaće trgovanje 0,35 % uz minimalno 30 kn po nalogu)
  IC Trader Professional (ciljani kvartalni iznos prometa od 2.250.000kn; mjesečna naknada 800 kn, bruto provizija za domaće trgovanje 0,4 % uz minimalno 40 kn po nalogu
  IC Trader Premium (ciljani kvartalni iznos prometa od 1.500.000kn; mjesečna naknada 600kn; bruto provizija za domaće trgovanje 0,45% uz minimalno 50kn po nalogu)
  IC Trader Advanced (ciljani kvartalni iznos prometa od 900.000kn; mjesečna naknada 600kn; bruto provizija za domaće trgovanje 0,50% uz minimalno 60kn po nalogu)
  IC Trader Basic (ciljani kvartalni iznos prometa od 450.000kn; mjesečna naknada 350kn; bruto provizija za domaće trgovan 0,55% uz minimalno 70kn po nalogu)
  IC Trader Beginner (ciljani kvartalni iznos prometa od 225.000kn; mjesečna naknada 350kn; bruto provizija za domaće trgovanje 0,60% uz minimalno 80kn po nalogu)

  *Ciljani kvartalni iznos prometa obuhvaća iznos svih transakcija na domaćem i stranom tržištu. Ukoliko se ostvari Klijent nije dužan platiti mjesečnu naknadu za IC.Trader uslugu u navedenom kvartalu. U protivnom, ista naknada će se naplatiti.

  **U gore navedene cijene usluga uključeni su troškovi Središnjeg klirinškog depozitarnog društva i Zagrebačke burze.

  Za sve dodatne informacije molimo da nas kontaktirate na 01 4825 896 ili na e-mail: brokeri@intercapital.hr.