Brokerske usluge

HITA Vrijednosnice

Izdvojeno:
 • Zadavanje naloga e-mailom i telefonom
 • Beogradska burza
 • NYSE, NASDAQ, XETRA, i druga tržišta
 • Provizija od 0,3% + troškovi skrbništva i stranog brokera
 • HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. brokerskim poslovima se počinje baviti 1994. i od samog početka poslovanja društvo je usmjereno na pružanje usluga građanstvu, a većinu prihoda ostvaruje od usluge izvršavanja naloga za račun klijenata.
  HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. je investicijsko društvo s razvijenom poslovnom mrežom podružnica (3 podružnice, središnji ured u Zagrebu i 2 vezana zastupnika) u Republici Hrvatskoj. Društvo je i danas vodeće po broju ovlaštenih brokera (14) i najveći je pojedinačni dioničar Zagrebačke burze s trenutnim vlasničkim udjelom u temeljnom kapitalu većim od 9%, te dioničar Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. Društvo zapošljava 24 visoko stručna i iskusna djelatnika.
  Društvo je pokretač konsolidacije unutar svoje industrije u Republici Hrvatskoj – do kraja 2011. godine društvo je dogovorilo pripajanje, prijenos poslovanja ili neki drugi oblik kapitalnog ili strateškog povezivanja s ukupno četiri značajna investicijska društva u Republici Hrvatskoj.

  HITA-VRIJEDNOSNICE d.d. nudi svojim klijentima mogućnost trgovanja:
  Zadavanje naloga e-mailom i telefonom
  Beogradska burza
  NYSE, NASDAQ, XETRA, i druga tržišta
  Provizija od 0,3% + troškovi srkbništva i stranog brokera
  bez troškova upisnine i mjesečne naknade


  Društvo nudi usluge skrbništva za RH, a za strano trgovanje ima ugledne podskrbnike u inozemstvu.

  CJENIK
  Društvo je cjenovno izuzetno konkurentno, te ima individualni pristup u određivanju provizija i naknada. Provizija za kupnju i prodaju stranih dionica je od 0,25%-0,40% po nalogu, te se uvećava za troškove stranog brokera i skrbnika.

  Za sve informacije obratite nam se na 01 4807750, e-mail: hita@hita.hr
  www.hita.hr