Brokerske usluge

FIMA Vrijednosnice

Izdvojeno:
 • internet trgovanje u realnom vremenu s pregledom dubine tržišta do 50 naloga
 • fundamentalna, tehnička i dinamička Top10 SKDD analiza
 • SMS i e-mail obaviještavanje u realnom vremenu
 • FIMA Daily trader usluga
 • provizija već od 0,35%
 • Brokerska kuća FIMA Vrijednosnice osnovana je 1999. godine, a njezin osnivač FIMA d.o.o. jedna je od prvih brokerskih kuća u Republici Hrvatskoj, sa sjedištem u Varaždinu, koja na hrvatskom tržištu kapitala sudjeluje od njegovih samih početaka. FIMA Vrijednosnice dugi niz godina je među vodećim brokerskim kućama po prometu dionicama na Zagrebačkoj burzi. Osim u Hrvatskoj prisutni smo i u regiji i to kroz brokerska društva: FIMA International Sarajevo, FIMA International Banja Luka, te FIMA International Kiev, a u čijem upravljanju posredno sudjelujemo te na taj način klijentima olakšavamo ulaganje u inozemstvu.

  Trgovanje vrijednosnim papirima u Hrvatskoj:
  - FIMA eTrade – trgovanje putem interneta u realnom vremenu; brokerska provizija od 0,35 - 0,6% za dionice; mogućnost kupnje FIMA eTrade paketa sa proširenim opsegom usluga na kvartalnoj osonovi (Go/Active/Advanced/Professional); mogućnost ugovaranja FIMA Daily Trader usluge uz brokersku proviziju 0,3%, bez minimalne provizije; mogućnost Flat rate trgovanja; eTrade usluga se zasniva na direktnom izlaganju naloga na burzu (DMA), a korisnik u svakom trenutku ima pregled stanja svojeg portfelja u realnom vremenu, te cijena vrijednosnih papira putem Trading monitora (besplatno do 50 najbolje kotiranih ponuda). Korisnik također ima pristup fundamentalnoj i tehničkoj analizi dionica, te dinamički pregled u vremenu 10 najvećih dioničara pojedinog vrijednosnog papira, a u slučaju da je korisnik Professional paketa ima pristup i punim analizama FIMA-nih analitičara.
  - mogućnost zadavanja naloga telefonski, te osobno u sjedištu u Varaždinu i podružnicama u Osijeku, Rijeci i Zagrebu; brokerska provizija od 0,7 - 1% za dionice (do 150 kn minimalne provizije) te od 0,1 - 0,3% za obveznice


  U brokersku proviziju nije uključena provizija Zagrebačke burze koja iznosi 0,02 - 0,08% za dionice, te 0,002 - 0,015% za obveznice (osim u slučaju FIMA Daily Trader usluge).