Brokerske usluge

EA sistem

Izdvojeno:
 • moguće trgovanje u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Srbiji, BiH, SAD-u, Japanu i dr.
 • EA SISTEM d.o.o. je jedna od prvih hrvatskih brokerskih kuća osnovana 06.06.1990 . godine s temeljnim kapitalom od 6.000.000,00 Kn. Od svog osnutka aktivni je sudionik na hrvatskom tržištu kapitala te se može pohvaliti kao prva brokerska kuća koja je napravila transakciju na hrvatskom tržištu kapitala. EA SISTEM d.o.o. član je Zagrebačke burze. Također, član je Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. Zagreb.

  EA Sistem d.o.o. omogućuje klijentima kupnju dionica na stranim tržištima - Crna Gora, Republika Srpska, Srbija, BiH, SAD, Japan i dr.

  Kod trgovine klijent zadaje nalog za kupnju dionica (ime dionice, količina, cijena), a nalog se prosljeđuje u skrbničku banku Hypo Alpe Adria Bank Klagenfurt te se nalog izlaže na burzu na kojoj se nalaze vrijednosni papiri.

  UVJETI TRGOVANJA

  Uz našu proviziju u troškove trgovanja ulaze i troškovi skrbničke banke te troškovi stranog brokera koje iznose ovisno o iznosu za koji se kupuju vrijednosni papiri u rasponu od 3-4%.

  Nakon kupnje dionice se vode na skrbničkom računu Hypo Alpe Adria bank, a analitiku (obavijesti o izvršavanju, obračuni, izvodi, obavijesti o skupštini, dividendi i dr.) vodi EA sistem d.o.o.

  Trošak vođenja skrbničkog računa (oko 0,015%) naplaćuje se kvartalno.