Više od 100 stručnjaka na Lean Startup Conference Zagreb Live

Autor: Marta Duić , 27. listopad 2016. u 11:58
Igor Kralj/PIXSELL

Na Lean Startup Conference Zagreb Live koje će biti 2. studenog na pozornici će se izmjenjivati zvijezde poduzetništva, unutarnjeg poduzetništva i uspješni lideri

U studenom će se sakupiti preko 2000 poduzetnika, inovatora i lidera iz raznih industrija i struktura kako bi razmijenili ideje i projekte koji formiraju budućnost poslovanja. Konferencija u trajanju sedam dana posvećena je kontinuiranoj težnja stvaranja boljih proizvoda i usluga, o čemu će svoje znanje prenijeti popularni svjetski startup-ovi i najbolji korporacijski praktičari, a mi vam donosimo najbolje od svega.

Lean Startup Croatia, Visoko učilište Algebra i IBM Hrvatska predstavljaju Lean Startup Conference Zagreb Live 2. studenog 2016. Tog dana će se na pozornici izmjenjivati zvijezde poduzetništva, unutarnjeg poduzetništva i uspješni lideri. Za sve prijavljene ovaj događaj biti će potpuno besplatan,  no broj mjesta je ograničen.

Više od 100 stručnjaka podijeliti će svoja iskustva iz prve ruke, a među mnogima izdvajamo:
 Guy Kawasaki, Chief Evangelist , Canva
 Irene Au, Design Partner, Khosla Ventures
 Tren Griffin, Senior Director, Microsoft
 Jason Fried, CEO, Basecamp
 Phil Gilbert, General Manager, IBM Design
 Sonja Kresojevic, SVP, Global Product Lifecycle, Pearson
 Eric Ries, author of The Lean Startup

U pauzama programa s prijenosa konferencije, posjetitelje očekuju prezentacije slučajeva Lean Startup-a u Hrvatskoj, a biti će riječi i o primjeni metodologije u kompanijama. Službene stranice konferencije otkrit će više o ovom sedmodnevnom događanju, a detalje programa možete vidjeti ovdje.

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava na linku

Komentirajte prvi

New Report

Close