Više od 100 stručnjaka na Lean Startup Conference Zagreb Live

Igor Kralj/PIXSELL Igor Kralj/PIXSELL

Na Lean Startup Conference Zagreb Live koje će biti 2. studenog na pozornici će se izmjenjivati zvijezde poduzetništva, unutarnjeg poduzetništva i uspješni lideri

U studenom će se sakupiti preko 2000 poduzetnika, inovatora i lidera iz raznih industrija i struktura kako bi razmijenili ideje i projekte koji formiraju budućnost poslovanja. Konferencija u trajanju sedam dana posvećena je kontinuiranoj težnja stvaranja boljih proizvoda i usluga, o čemu će svoje znanje prenijeti popularni svjetski startup-ovi i najbolji korporacijski praktičari, a mi vam donosimo najbolje od svega.

Lean Startup Croatia, Visoko učilište Algebra i IBM Hrvatska predstavljaju Lean Startup Conference Zagreb Live 2. studenog 2016. Tog dana će se na pozornici izmjenjivati zvijezde poduzetništva, unutarnjeg poduzetništva i uspješni lideri. Za sve prijavljene ovaj događaj biti će potpuno besplatan,  no broj mjesta je ograničen.

Više od 100 stručnjaka podijeliti će svoja iskustva iz prve ruke, a među mnogima izdvajamo:
 Guy Kawasaki, Chief Evangelist , Canva
 Irene Au, Design Partner, Khosla Ventures
 Tren Griffin, Senior Director, Microsoft
 Jason Fried, CEO, Basecamp
 Phil Gilbert, General Manager, IBM Design
 Sonja Kresojevic, SVP, Global Product Lifecycle, Pearson
 Eric Ries, author of The Lean Startup

U pauzama programa s prijenosa konferencije, posjetitelje očekuju prezentacije slučajeva Lean Startup-a u Hrvatskoj, a biti će riječi i o primjeni metodologije u kompanijama. Službene stranice konferencije otkrit će više o ovom sedmodnevnom događanju, a detalje programa možete vidjeti ovdje.

Zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava na linku

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve