U Mostaru otvoren poslovni park SPARK

Autor: Poslovni dnevnik , 09. srpanj 2015. u 22:00
Prva generacija startupa birana je dva mjeseca

Cilj SPARK-a je razvoj startup zajednice u gradu.

Poslovni park SPARK službeno je otvoren u Mostaru, a otvaranju su bili nazočni osnivač koncepta Igor Krezić, direktorica Andrea Čordaš i poslovni savjetnik Marko Zeljko, priopćeno je na interent stranicama SPARKA-a.

Tu su bili i predstavnici tvrtki članica SPARK-a, sadašnji i budući partneri, ali i prva generacija startupa koju su birani protekla dva mjeseca. Cilj SPARK-a je razvoj startup zajednice u Mostaru. Članovima nude prostor sa svim što je potrebno za uspješan razvoj njihovih ideja, te redovna edukativna događanja. Osim što će SPARK pomagati u pokretanju novih tvrtki, nudit će usluge i postojećim tvrtkama u različitim područjima poslovanja.

"SPARK zapravo predstavlja mjesto koje privlači poduzetne ljude, ustrajne da primjenom informacijskih tehnologija rješavaju probleme kroz stvaranje novih, globalno konkurentnih proizvoda i usluga. Pridružite nam se u izgradnji IT središta ovdje u Mostaru i pomozite nam u razvoju startup zajednice, timova koji će ovaj grad i regiju povesti u svjetliju budućnost", kažu iz SPARK-a. 

Komentirajte prvi

New Report

Close