Studio koji bez lasera potpuno uklanja tetovaže

Autor: Poslovni dnevnik , 11. prosinac 2014. u 22:01
Za pokretanje Skinialove franšize potrebno je uložiti 17.000 eura, a studio ne mora biti veći od 15 četvornih metara

Skinial je jedini koncept koji omogućava da se u potpunosti uklone sve boje iz kože, pri čemu se koristi potpuno prirodan rastvor.

Skinial, njemački koncept za prirodno i sigurno uklanjanje tetovaža, ove godine je prvi put sudjelovao na najvećem sajmu franšiza u srednjoj i istočnoj Europi u Varšavi – Franchise EXPO 2014. Skinial je, naime, prošle godine pronašao primatelja master franšize u Poljskoj koji je otvorio prvi salon u Szczecinu, ali i preuzeo obvezu da razvije mrežu poslovnica na tom tržištu.

Skinial aktivno traži i franšizne partnere u zemljama naše regije, prije svega u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Koncept se može razviti i kao pojedinačna franšiza tj. otvaranjem jednog studija, što traži daleko manje ulaganje i ostavlja više vremena za promociju i razvoj, piše portal Franchising.hr."Svjedoci smo da raste broj ljudi koji iz raznih razloga žele ukloniti tetovaže. Većina njih odustane jer se skidanje tetovaže povezuje s bolnim i dugotrajnim procesom, koji ponekad i ne daje željene rezultate. To posebno vrijedi za tretmane u kojima se koristi laser. Skinial je jedini koncept koji omogućava da se u potpunosti uklone sve boje iz kože, pri čemu se koristi potpuno prirodan rastvor koji ubrizgavanjem pod kožu stimulira njenu prirodnu sposobnost pročišćavanja", kaže Eigil Thomsen, primatelj master franšize zadužen za razvoj Skiniala u Poljskoj.

Za nešto više od godinu dana rada u Poljskoj se javilo više od stotinu kandidata zainteresiranih za pokretanje franšize, a njih tek desetak bili su ozbiljni kandidati.Franšiza Skiniala namijenjena je profesionalcima koje imaju temeljna znanja o njezi kože, kao što su liječnici, medicinske sestre, kozmetičari ili farmaceuti. Za pokretanje pojedinačne franšize potrebno je 17.000 eura, a taj iznos pokriva troškove za ulaznu naknadu, obuku, startni paket od 10 tretmana i cjelokupnu opremu za studio. Studio za uklanjnje tetovaža u početku može biti i dodatni posao, koji će kasnije prerasti glavni posao kojem će primatelji franšize biti u potpunosti posvećeni. Zapravo, studio se može otvoriti i unutar privatnog stana, pri čemu su potrebna manja prilagođavanja da bi se ispunili nužni higijenski standardi, ali, naravno i unutar klinike, kozmetičkog ili estetskog salona. Za Skinial studio nije potrebno više od 15 četvornih metara prostora. 

Komentirajte prvi

New Report

Close