Smjesa kristala i minerala za brži i bolji rast biljaka

Autor: Luka Vojvodić , 08. srpanj 2014. u 22:01
Vito i Flora, proizvodi Biocrystala koji pospješuju rast vegetacije, ime su dobili nakon ankete među ljubiteljima biljaka

Spojem čak 16 vrsta kristala, minerala, zlata i srebra, nakon devet godina istraživanja, nastao je proizvod Biocrystal.

Vita i Flora, energizatori za bilje koji omogućuju biljkama brži i bolji rast, veće i brojnije cvjetove te znatno manje biljnih bolesti pojavili su se na tržištu.

Ovaj proizvod, jedinstven u svijetu, nastao je u hrvatskoj kompaniji Biocrystal Technologies."Energizatori funkcioniraju na jedinstvenoj kristalnoj strukturi koja je nastala najnaprednijom tehnologijom za obradu kristala CsAM. Spojem 16 vrsta kristala, minerala, zlata i srebra nakon devet godina istraživanja nastao je Biocrystal", kaže Zlatko Karajić, član Uprave za marketing u kompaniji Biocrystal technologies. U toj kompaniji testiranjima su potvrdili da Biocrystal odlično djeluje na biljke, na način da ubrzava njihovo klijanje, rast i razvoj, listanje i cvjetanje, a pozitivan efekt na biljke potvrđen je i u institutu u Torontu. Dokazano je i da biljke koje su bile pod utjecajem Biocrystala pokazuju puno bolje rezultate klijavosti i rasta od onih koje nisu bile pod utjecajem.

"Biocrystal tehnologija je primjenjiva u jako širokom području i njena aplikacija u proizvodima nije previše komplicirana", tvrdi Zlatko Karajić. Prilikom izrade Vito i Flora proizvoda najviše pažnje je posvećeno dizajnu proizvoda, načinu implementacije tehnologije u proizvod, te učinkovitosti proizvoda koji moraju u potpunosti prenijeti efekte tehnologije na biljke. "Ime proizvoda odabrali su ljubitelji bilja. Raspisan je natječaj koji je imao velik odaziv i ljubitelji biljaka dali su svoje prijedloge u vezi dizajna i imena proizvoda", objašnjava Karajić.

Kako najavljuju u kompaniji Biocrystal Technologies, već s početkom jeseni planirane su intenzivne aktivnosti kojima će ljubiteljima bilja ne samo u Hrvatskoj već i diljem Europe biti omogućeno da proizvode za bolji rast bila – Vitu i Floru pronađu u vrtnim centrima, te trgovačkim lancima namijenjenim ovoj vrsti proizvoda. Na principu tehnologije Biocrystal na hrvatskom tržištu već je neko vrijeme moguće pronaći Biocrystal podlogu za spavanje. Podloga sa specijalnom kristalnom strukturom, tvrdi se, osnažuje opće stanje organizma, regenerira potrošenu energiju, revitalizira, te djeluje antistresno.

Komentirajte prvi

New Report

Close