“Rent a torba”: Mlada zagrepčanka otvorila neobičan salon

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2015. u 12:33
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Fanjek ističe kako je praksa posuđivanja uobičajena na zapadu.

U zagrebačkoj Ilici 47, mlada Zagrepčanka Dora Fanjek, zahvaljujući odličnoj ideji i pomoći obitelji i prijatelja, u svijet modnog biznisa ušla je na originalan način: otvorila je prvu zagrebačku i hrvatsku “posudionicu” torbica i nakita.

Kako piše Večernji list, na policama prostora koji je sama osmislila smjestila je torbice svih oblika, uzoraka i boja; od onih za večernje izlaske do modernih ruksaka, a zidovi su prekriveni ogrlicama.

Fanjek ističe kako je praksa posuđivanja uobičajena na zapadu:

– S obzirom na to da je moda toliko promjenjiva i da se svakoj od žena dogodi dilema koji komad odjeće ili kakvu torbu odabrati, došla sam na ideju kako da im omogućim da imaju, ne jednu ni dvije, već tri ili deset torbica – objašnjava mlada poduzetnica.

Na policama su torbice koje se mogu posuditi na različito vremensko trajanje, a princip je sljedeći: posuđivat će moći svi koji se učlane u klub, a godišnja članarina bit će oko 300 kuna. Tako će torbice ili nakit posuđivati za dvadesetak kuna po komadu. A kako bi bili sigurni da je riječ o fer posudbi, odnosno da će torbicu nakon isteka roka i vratiti, valja položiti kauciju koja se nakon povrata torbice vraća.

Komentirajte prvi

New Report

Close