Promocija Crne Gore putem aplikacije za iPhone

Autor: Poslovni dnevnik , 07. srpanj 2014. u 17:19
Web stranica Porto Montenegra dostupna je na ruskom i engleskom i pokriva sve sadržaje koji su potrebni gostima

Visit MNE, besplatna aplikacija Porto Montenegra, dostupna je u App Storeu s nizom korisnih informacija za turiste.

Marina i naselje Porto Montenegro od sada ima svoju iPhone aplikaciju, a upravo je objavljena i nova web stranica o Crnoj Gori kao destinaciji.

Obje platforme predstavljaju virtualne turističke vodiče kroz Crnu Goru. Visit MNE, besplatna aplikacija koju je razvio Porto Montenegro, a već je dostupna u App Storeu. Da bi se preuzela na iPhone dovoljno je potražiti pod pojmovima: "Montenegro travel guide" ili "luxury guide". Ta aplikacija korisna je prije svega onima koji planiraju posjetiti Crnu Goru, ali i gostima koji su žele istražiti nove lokacije kroz interaktivni katalog, tvrde u kompaniji Adriatic Marinas. Zajedno sa mobilnom aplikacijom Porto Montenegro je aktivirao i web verziju turističkog vodiča na adresi: www.visitmontenegro.net.

Taj online adresar raspolaže korisnim informacijama za turiste, tu se nalaze fotografije i video zapisi s različitih lokacija u Crnoj Gori, kao i ponuda najzanimljivijih događaja tijekom cijele godine. Web stranica je dostupna na dva jezika, ruskom i engleskom, i pokriva sve sadržaje potrebne gostima – najljepše crnogorske lokacije na primorju, ali i sjeveru, hotelski smještaj s četiri i pet zvjezdica, restorane i barove, preporuke za povoljan šoping i ostale usluge i aktivnosti za luksuznije provođenje slobodnog vremena.Posjetiteljima web stranice nude se i informacije o prometnim mogućnostima, kao što je iznajmljivanje automobila ili rezervacija zrakoplovnih karata, te o zdravstvenim uslugama i drugim servisima.

Nautičko-turistički kompleks Porto Montenegro uz kojeg se veže ime kanadskog poduzetnika Petera Munka do sada je dobio pet luksuznih vila, a početkom godine počela je izgradnja i šeste. To će biti dosad najveći rezidencijalno-poslovni objekt ovog resorta. Peter Munk sa svojom grupacijom cijeli je prostor marine Porto Montenegro dobio u koncesiju na 99 godina. Marina je početkom godine imala oko 250 vezova, a u nju mogu uploviti brodovi maksimalne dužine do 150 metara i po tome je jedinstvena na Jadranu. Krajnji je cilj ulagača čak 880 vezova koji će se izgraditi do 2020. godine, a u kompleks Porto Montenegro 2014. bit će uloženo 40 milijuna eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close