ProMDM među top inovatorima u branši

Autor: Bernard Ivezić , 02. prosinac 2016. u 11:40
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

ProMDM je lani, u trećoj godini poslovanja, porastao 45,4 posto na 582,1 tisuću kuna prihoda uz neto dobit od 40,2 tisuća kuna.

Zagrebački startup ProMDM jedan je od ključnih globalnih inovatora u upravljanju mobilnim uređajima prema izvješću analitičke kuće MarketsandMarkets. ProMDM tržišni je lider u Hrvatskoj u segmentu upravljanja mobilnim uređajima (Mobile Device Management MDM). Usluga je posebno raširena među velikim kompanijama poput Francka ili pak Privredne banke Zagreb koja taj softver koristi za sigurno upravljanje mobilnim uređajima za više od 4000 zaposlenih. MarketsandMarkets posebno naglašava inovativnost ProMBM-ovog rješenja za male i srednje tvrtke zvanog NEBULA.

Marko Makovac, suosnivač i direktor ProMDM-a kaže da im plan globalno širenje. "Širenje poslovanja te jačanje prisutnosti na globalnom tržištu nam je glavni poslovni prioritet pa nam je drago da je MarketsandMarkets prepoznao ovaj naš inovativni iskorak te nas uvrstila kao ključnog inovatora među globalnim igračima na MDM području", kaže Makovac.

ProMDM je lani, u trećoj godini poslovanja, porastao 45,4 posto na 582,1 tisuću kuna prihoda uz neto dobit od 40,2 tisuća kuna. MarketsandMarkets procjenjuje da će globalno tržište upravljanja mobilnim uređajima ove godine dosegnuti 1,69 milijardi dolara, a do 2021. na 5,32 milijarde dolara. ProMDM prošao je kroz Microsoftov program startup edukacije Tribes.

Komentirajte prvi

New Report

Close