Prije godinu dana sinula mu ideja, danas ima listu čekanja s 300 klijenata

Autor: Poslovni.hr , 14. veljača 2013. u 11:59
Alexander Ambulelas iz Grcke i Marko Pavlovic direktor tvrtke.Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Marko je smislio rješenje za profesionalce, male i velike tvrtke kako bi lakše upravljale društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera…

Marko Pavlović nije ni slutio da će ga ideja koja mu je sinula prije godinu dana dovesti na put uspjeha, piše Večernji list. Taj je poduzetni 20-godišnjak osnovao tvrtku Anctu. Programira od desete godine, a posljednje četiri bio je strastveni online igrač. Tako je upoznao i Alexandra Ambulelasa iz Atene s kojim je podijelio svoju ideju.

S Grkom je napravio tražilicu za ljude. Marko je smislio rješenje za profesionalce, male i velike tvrtke kako bi lakše upravljale društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera… Na taj način tvrtkama omogućavaju da više toga saznaju o korisnicima usluga, a zbog posla se Alex iz Grčke preselio u Osijek.

Na njihovoj listi čekanja već je 300 klijenata, koji čekaju na testiranje njihove probne verzije. 'Za dva tjedna planiramo izići na tržište s tražilicom i učiniti je dostupnom svima. Za sada nas je dosta, ali ćemo morati zaposliti još ljudi', rekao je Marko. 

Više o mladom poduzetniku pročitajte ovdje.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Napravili su tražilicu za ljude? A Google je valjda tražilica za životinje?

Kolika je korist firmi od upravljanja drustvenim mrezama? 0 $ = 0 HRK = 0…..
Upravo toliko ce netko platiti za ovakav SW i upravo tolika ce biti profitavbilnost ovako opisane nonsens-ideje. Ili je samo opis budalast?

[emo_ooooo]

Bia ti je neki dan drvosjeca oni iz sinja 🙂

New Report

Close