Osmisli, pokreni i lansiraj startup u samo jednom danu!

Autor: Objava za medije , 08. studeni 2013. u 15:00
Vizual

Mislite da je nemoguće pokrenuti cijeli projekt iz nule i završiti ga unutar 24 sata? Šačica entuzijasta iz iSTUDIJA udružit će snage i dokazati vam suprotno.

Iz iSTUDIJA, agencije za community management stiglo je priopćenje u povodu projekta Startup in 24hours. Objavu prenosimo u cijelosti:

"Često slušamo priče o tome kako netko ima sjajnu ideju kojom želi osvojiti svijet, ali i izgovore kako nema vremena, resursa ili novaca da je realizira. Potaknuti time, odlučili smo stati na kraj isprikama i pokrenuti Startup in 24 hours, inicijativu koja potiče inovativnost i timski duh u većim ili manjim tvrtkama, ali i pojedincima koji žele raditi nešto svoje. Riječ je o konceptu koji pruža okvir svima onima koji imaju ideju i u kratkom je roku žele pretvoriti u koristan proizvod koji će naći svoje mjesto na tržištu, ali i svima uključenima pružiti veliki osjećaj dostignuća. I sve to samo u 24 sata, naravno!

Vrijeme je za revoluciju potrage za savršenim poslom i idealnim zaposlenicima!

Dakako, pokrenuti inicijativu koja zagovara realizaciju projekta u samo 24 sata, nije lako ako to niste osjetili na vlastitoj koži. Kako bismo pokazali da je to doista moguće, u subotu 9. studenog, točno u podne, nas 40-ak iSTUDIJEVACA podijelit će se u timove i revno prionuti na posao kako bismo lansirali projekt kojem je cilj napraviti revoluciju u potrazi za savršenim poslom i idealnim zaposlenicima. Još ako pritom uspijemo smanjiti stopu nezaposlenosti u Hrvatskoj koja prema zadnjim podacima iznosi 19.1%, tim bolje. U tom danu definirat ćemo sve najbitnije stvari za lansiranje projekta – od imena, vizualnog identiteta, poslovnog modela, marketinške strategije, sadržaja, viralnih mehanizama, povezivanja na API, samog alata…

Ideja prvog, zasad bezimenog projekta iz Startup in 24 hours radionice jest da svakoj osobi pružimo mogućnost odabira tvrtki u kojima želi raditi, a svakoj tvrtki odabir osobe koju želi u svom timu. Ako dođe do savršene podudarnosti (i tvrtka i zaposlenik su se međusobno odabrali), obje strane o tome dobivaju obavijest, a ako podudarnosti nema, nitko to neće znati, no odabrana osoba ili tvrtka podiže se na rang listi najpoželjnijeg poslodavca ili zaposlenika. Rezultat će biti izdvajanje pojedinaca prema njihovim vještinama na temelju čega će im biti moguće osigurati kvalitetnije uvjete i kod postojećeg/novog poslodavca. Hoćemo li uspjeti lansirati projekt u samo jednom danu? Vjerujemo da hoćemo!

Na taj način pružit ćemo primjer za ono što je poanta samog pokreta Startup in 24 hours – kako zadržati fokus na jednom proizvodu te istovremeno biti inovativan. Dugoročni cilj je pružiti podršku svima zainteresiranima koji se žele upustiti u neki projekt – dati im smjernice kroz materijale za planiranje, osigurati im live prijenos izvršenja projekta putem naše web stranice te, na koncu, dati evaluaciju izvršenog projekta.

U subotu, 9. studenog, okupljamo se točno u podne kako bismo probili led i krenuli u novu veliku avanturu. Pratite nas na službenoj stranici www.startupin24h.com gdje nam možete povjeriti svoj mail kako bismo vas mogli obavijestili o tome kako je cijela priča završila, odnosno započela, a gdje ćemo i uživo blogati sve faze rada na projektu."

Komentirajte prvi

New Report

Close