Mladom bračnom paru 40.000 kuna za aplikaciju za hotele

Autor: Agencija VLM , 09. travanj 2014. u 08:32
Foto: Thinkstock

Pobjednički tim proglašen je u sklopu konferencije WinDays14 u Umagu.

Guest Request proglašen je pobjednikom Software StartUp Academyja u utorak navečer u sklopu konferencije Microsoft. Iza pobjedničkog projekta stoje Ivan i Tajana Milanović, mladi bračni par i Osijeka, koji su osim prilikom za predstavljanje na WinDaysu nagrađeni i s 40.000 kuna.

Guest Request za hotele koji omogućava novu vrstu komunikacije između gosta i hotelskog osoblja, a autori tvrde da hotelijerima nudi isticanje među konkurencijom, uštede, manje grešaka i osoblja… 

Poslovni model zasniva se na mjesečnoj pretplati čija visina ovisi o veličini hotela, a oni kojima usluga ne treba cijelu godinu jer, na primjer, imaju goste samo u ljetnoj sezoni, mogu uslugu plaćati samo u mjesecima u kojima im je potrebna. Softver je zasad namijenjen platformama Android, iOS i Windows Phone.

Guest Request je jedan od pet projekata koji su došli do finala Software StartUp Academyja. Ostali su Assemblio, web aplikacija za automatizirano slaganje računalnih konfiguracija s najboljim omjerom dobivenog za uloženi novac, Blind Book, koji omogućava slijepim i slabovidnim osobama sigurnije i samostalnije kretanje u vanjskom okruženju, Halycon.tv, jedinstvena društvena platforma koja korisnicima omogućava dijeljenje, pohranu i pretraživanje snimljenog multimedijskog sadržaja, te ICU, aplikacija za Windows 8 koja omogućava besplatne provjere vida korisnika kroz razne optometrističke testove.

Komentirajte prvi

New Report

Close