Još sedam dana za prijave na Moj Zaba Start!

Autor: Sponzorirani članak , 25. studeni 2014. u 10:48
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Stručna komisija dodjeljuje devet potpora od 100.000 kuna, a javnost tri u iznosu od 33.000.

Još sedam dana ostalo je do završetka zaprimanja prijava na natječaje projekta Moja Zaba Start. Bilo da se radi samo o ideji ili gotovom projektu koji treba dodatni poticaj za svoju što bolju prezentaciju na tržištu i dolazak do krajnjih kupaca, svi poduzetnički entuzijasti ne bi trebali propustiti priliku da budu nagrađeni sa 100.000 kuna od strane stručne Komisije. Dodatnih 33.000 kuna mogu osvojiti u javnom glasovanju koje će se odvijati preko službene internetske stranice Moj Zaba Start (link: www.mojzabastart.hr).

Tri su natječaja kojima se potiče poduzetničko razmišljanje pri stvaranju projekta – Moja prilika za inovativne poduzetničke i start up projekte; Moja zelena zona za zeleno poduzetništvo; Moja kreativna crta za kreativnu industriju. Svaki od natječaja ima budžet ukupnog iznosa 333.000 kuna čime Banka dodjeljuje najboljim idejama ukupno milijun kuna poticaja. Rok zaprimanja prijava je 1. prosinca, a finalisti – njih 10 po svakom natječaju – bit će poznati u siječnju 2015.

Ukoliko zastanete s prijavom ili niste sigurni odkud početi, poduzetnički bankari u gotovo 60 poduzetničkih centara diljem Hrvatske na raspolaganju su da pomognu ili objasne dodatno natječaje. Upiti se mogu slati i na mail adrese natječaja – mojaprilika@unicreditgroup.zaba.hr, mojazelenazona@unicreditgroup.zaba.hr i mojakreativnacrta@unicreditgroup.zaba.hr.
 

New Report

Close