Jeff Burton danas u tvrđavi Barone

Autor: Poslovni dnevnik , 04. svibanj 2017. u 22:00
Jeff Burton stiže uime Acceleration Business Cityja

Suosnivač Electronic Artsa govorit će u ulaganjima u startupe.

Slavni američki poduzetnik i suosnivač Electronic Artsa – jednog od najjačih proizvođača video-igara, Jeff Burton dolazi u Hrvatsku.

U suradnji s Gradom Šibenikom, danas će u 20 sati održati predavanje u tvrđavi Barone kao predstavnik Acceleration Business Cityja (ABC), globalne mreže ulagača i poduzetnika koja globalno podupire najzanimljivije startup ideje, a u Šibeniku će podržati inovativni projekt Holiwork kojim Grad želi privući mlade inovatore i ponuditi im mjesto za rad.  U Šibenik Burton dolazi kao predstavnik ABC-a, jednog od najvećih svjetskih akceleratora za start-up projekte.

ABC povezuje mlade inovativne poduzetnike s ulagačima, poduzetnicima i influencerima te im tako omogućuju da njihove ideje postanu stvarnost. ABC ima urede u Indiji, Njemačkoj i Sloveniji, a svi projekti koji se uključe u akcelerator imaju pristup uredima u Silicijskoj dolini, središtu visoke tehnologije SAD-a. Tako ABC omogućuje najboljim i najzanimljivijim projektima ulazak na američko i globalno tržište. 

Komentirajte prvi

New Report

Close