Je li vaš projekt zelen, inovativan ili kreativan?

Autor: Sponzorirani članak , 01. listopad 2014. u 07:55

Natječaji Moja prilika, Moja zelena zona i Moja kreativna crta otvoreni su za start upove, male i srednje tvrtke, obrtnike, a mogu se prijaviti i fizičke osobe

Moj Zaba Start naziv je ‘krovnog’ projekta doniranja Zagrebačke banke nastalog kako bi se potaknuo poduzetnički duh i pružila prilika idejama kojima je potreban prvi poticaj. Projekt Moj Zaba Start dijeli se na tri natječaja – Moja prilika, Moja zelena zona i Moja kreativna crta. Najvažnije je da prijavljeni projekti imaju za cilj pokrenuti novi posao ili razviti i proširiti postojeće poslovanje korištenjem inovativnih rješenja te povećanjem prihoda i broja zaposlenih. Svatko može prijaviti samo jedan projekt, a prijave se primaju putem pošte te web stranice Moj Zaba Start.

Tržišni potencijal, kompetencije i dostupnost financijskih resursa, odnosno procjena potrebnog kapitala za održivo poslovanje glavni su kriteriji kojima će se stručna komisija voditi pri odabiru projekata koji će ući u finalni izbor, a kasnije i osvojiti financijsku potporu.

Natječaj Moja prilika namijenjen je start-upovima, malim i srednjim tvrtkama, obrtnicima i fizičkim osobama koji imaju inovativne poduzetničke ideje i koncepte. 

Na natječaj Moja zelena zona mogu se, uz već nabrojene, još prijaviti i udruge, poljoprivrednici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, znanstvene i školske ustanove, jedinice lokalne uprave i regionalne samouprave, zadruge hrvatskih branitelja s inovativnim i održivim projektima korištenja zelenih tehnologija i energetske efikasnosti.

Kroz natječaj Moja kreativna crta pruža se potpora projektima iz područja kreativne industrije (oglašavanje, arhitektura, obrtništvo, dizajn, grafički dizajn, moda, film & video, muzika, scenske i izvođačke umjetnosti, digitalni mediji) koji imaju inovativan, kreativan i održiv pristup. Na ovaj natječaj se također mogu prijaviti male i srednje tvrtke, obrtnici i fizičkim osobama te udruge, umjetničke organizacije, zadruge i dizajneri. Posjetite www.mojzabastart.hr.

New Report

Close