Inovacijama novac i prilika za razvoj

Pobjednicima nagrada iz fonda od 800.000 kn Pobjednicima nagrada iz fonda od 800.000 kn

Do 12. rujna otvorene prijave za treći ciklus predakceleracijskog programa.

Uz podršku Zagrebačkog inovacijskog centra i Grada Zagreba startupovcima se nudi velika prilika.

Naime, za one koji žele slijediti primjer DiVana, HUBBIG-a, Modulosa i ostalih uspješnih Startup Factory timova te u kratkom roku razviti vlastito rješenje, krenule su prijave na Startup Factory koji kreće s novim, trećim, ciklusom predakceleracijskog programa. Startupovce očekuje intenzivna edukacija, pomoć vrhunskih mentora, ZICER-ova poticajna infrastruktura i promocijska podrška.  

Veliko finale Startup Factory programa održat će se u prosincu na startup konferenciji Zagreb Connect. Tada će najbolji timovi imati priliku pred investitorima, poslovnim anđelima, medijima i javnošću predstaviti svoje inovativne proizvode, a najuspješniji će primiti i bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti 800.000 kuna. Prijave su, pojašnjavaju organizatori, za Startup Factory otvorene od do 12. rujna, a prijaviti se mogu timovi ili startupovi registrirani u posljednjih 12 mjeseci koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju tri do pet punoljetnih članova komplementarnih znanja.

Prihvatljive su one prijave koje koristeći ICT i/ili KET tehnologiju svojom inovativnošću unapređuju zdravlje i kvalitetu života, energiju i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost ili pak hranu i bio-ekonomiju, odnosno područja koja su u skladu sa Strategijom pametne specijalizacije. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!