Imamo novog dobitnika u natječaju Moja!deja

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2012. u 16:40

Izabran je novi dobitnik u našem nagradnom natječaju Moja!deja!




Mjesečnu članarinu za vježbanje pilatesa u fitness centru Reforma osvojio je korisnik “bakrac10” zahvaljujući svojim kreativnim prijedlogom kako unaprijediti ideju projekta WOW.HR. Ovo je njegov komentar:

“Simpatičan je projekt, ali kao što sami kažu, uvijek se nameće usporedba sa Facebookom i drugim društvenim mrežama. Stoga bi trebali staviti naglasak upravo na one dijelove servisa (ili razviti neke nove) koje Facebook i ostali nemaju.A možda i ne bi bilo loše za početak da promijene plavu boju početne stranice u neku drugu 🙂 Iskreno, dok nisam vidio ovaj članak nisam ni znao za WOW, što znači da bi se dečki morali malo više promovirati, bez obzira što očito imaju ograničena sredstva za to. Možda je neki vid gerila marketinga rješenje? Također, nije mi baš jasna ideja da se tvrtke mogu besplatno reklamirati ciljanim korisnicima? Nije li poanta da se od oglašavanja zaradi nešto? Trebalo bi razmisliti o tome…”

Moja!deja ide dalje. Čitajte svakog utorka novu priču u našoj rubrici, ispod članka ostavite komentar s prijedlogom i netko od vas bit će nagrađen!

Detaljnije pročitajte ovdje!

Komentirajte prvi

New Report

Close