Hrvatski startup Agrivi koriste poljoprivrednici iz više od 30 zemalja i prava su inspiracija

Autor: Poslovni.hr , 25. rujan 2014. u 12:26
Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi

Hrvatski agri-tech startup Agrivi ovog je mjeseca ostvario izvrsne rezultate na dvama međunarodnim natjecanjima.

Hrvatski agri-tech startup Agrivi ovog je mjeseca ostvario izvrsne rezultate na dvama međunarodnim natjecanjima. Na Pioneers Challengeu u Beču između 800 prijavljenih startupova, ušao je među 50 najboljih. Također, Agrivi je u Milanu na Food Tech Challengeu izborio svoje mjesto među osam startupova koji će prezentirati svoj projekt u srijedu, 24. rujna na Arena Investor Meetingu.

Food Tech Challenge talijansko je startup natjecanje s više od 150 prijavljenih projekata, a Agrivi je prošao u uži izbor od 22 startupa te je prošli tjedan proveo na BootCampu u Milanu, pripremajući se za prezentaciju pred stručnim žirijem koji čine investitori, korporacije i akademska zajednica. Nastup je prošao odlično te su uspjeli izboriti svoje mjesto među osam startupova koji će prezentirati svoj projekt na Arena Investor Meetingu pred više od 200 investitora, 24. rujna.

Pioneers Challenge austrijski je festival koji okuplja preko 2 000 poduzetnika i na kojemu sudjeluju najpoznatiji svjetski govornici, startupovi i investitori. Agrivi je u velikoj konkurenciji iz čitavog svijeta uspio ostvariti odličan rezultat te je ušao u uži izbor od 50 startupova koji će imati priliku predstaviti se pred više od 250 ulagača, 29. i 30. listopada u Beču.

„Iznimno smo ponosni na veliki uspjeh koji smo ostvarili na ovim prestižnim natjecanjima. Iako je konkurencija bila velika i jaka te je bilo prijavljeno uistinu mnogo odličnih projekata, uspjeli smo osigurati ulazak u finale i na jednom i na drugom natjecanju. Takav uspjeh iznimno je važan jer nam otvara mogućnost predstavljanja pred međunarodnim ulagačima. Uvjereni smo u uspjeh našeg projekta i nadamo se kako će biti prepoznat i od strane novih investitora i klijenata.“ – izjavio je Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi.

Pred Agrivijem je veoma uzbudljivo poslovno razdoblje. Od 17. do 19. studenog sudjelovat će i na Creative Business Cup natjecanju u Kopenhagenu, za koje je nominiran kao ovogodišnji predstavnik od strane Hrvatske unije malih poduzetnika (HUMP-CROSBU). Također, krajem studenog sudjelovat će kao hrvatski predstavnik izabran od strane Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i na ovogodišnjem globalnom startup natjecanju World Startup Competition koje će se održati u Seoulu u Koreji.

Agrivi je sustav koji trenutno koriste poljoprivrednici iz više od 30 zemalja kako bi povećali produktivnost i profitabilnost poljoprivredne proizvodnje, a broj korisnika raste svaki mjesec. Vizija tvrtke Agrivi je promijeniti način proizvodnje hrane i ostvariti pozitivan utjecaj na više od milijardu ljudi pomažući poljoprivrednicima da postignu dugoročno održivu poljoprivrednu proizvodnju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close