Hrvatski agri-tech startup na globalnom natjecanju u Južnoj Koreji

Autor: Agencija VLM , 22. listopad 2014. u 15:54
Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi

O pobjedniku natjecanja odlučuju glasovi stručnog žirija, ali i publike – i vi možete glasovati.

Hrvatski agri-tech startup Agrivi natjecat će se na globalnom natjecanju World Startup Competition koje će se održati 24. studenog u Seoulu u Južnoj Koreji. Startupovi iz 46 zemalja svijeta borit će se za 50.000 dolara, koliko iznosi prva nagrada, a Agrivi će sudjelovati kao hrvatski predstavnik izabran od strane Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

O pobjedniku natjecanja odlučuju glasovi stručnog žirija, ali i publike. Želite li dati podršku hrvatskom predstavniku na ovom prestižnom svjetskom natjecanju možete to učiniti ovdje sve do 14. studenog 2014. godine.

– Iznimno smo ponosni što imamo priliku predstavljati Hrvatsku na jednom ovako značajnom natjecanju. Natjecat ćemo se s najboljim startupovima iz svijeta, što znači da nam je konkurencija iznimno velika i jaka, no uvjereni smo u kvalitetu našeg projekta, a računamo i na podršku naših domaćih glasača. Pozivamo vas da glasujete za Agrivi i tako nam pomognete da pokažemo svijetu kako i Hrvatska, iako mala zemlja, ima velike ideje i odlične projekte – izjavio je Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi.

Komentirajte prvi

New Report

Close