Glasajte između 10 top ideja hrvatskih kreativaca

PXL PXL

Nakon što je 24. rujna započeo natječaj "Pametnom idejom do uspjeha" ulaziu drugu fazu. Saznajte koje ideje su u drugom krugu i glasujte za svoje favorite.

Nakon što je 24. rujna započeo natječaj "Pametnom idejom do uspjeha" ulaziu drugu fazu. Saznajte koje ideje su u drugom krugu i glasujte za svoje favorite.

178. To je broj ideja koje su pristigle na natječaj "Pametnom idejom do uspjeha". Kao, što smo ranije napomenuli, natječaj je počeo 24.rujna te su svi koji imaju poslovne ideje i koji se već bave poduzetništvom mogli prijaviti svoje ideje do 22. listopada.  Članovi žirija Miljenko Graovac (Vipnet), Dario Palčić (Volksbank Hrvatska), Željko Kovač (Centar za poduzetništvo Zagreb), Nikša Tomulić (Kompare.hr), Saša Cvetojević (Insako, CRANE) i Hrvoje Prpić (CRANE) detaljno su pregledali sve pristigle ideje te na drugom sastanku, održanom 7. studenog, raspravljali o odabiru 10 ideja koje su zaslužile prolazak u daljnji krug natječaja.

Iako se na prošlogodišnji natječaj ''Pametnom idejom do uspjeha'' prijavilo skoro 50 posto više kandidata nego ove godine, Željko Kovač smatra kako je ''kvaliteta ovogodišnjih ideja ipak puno bolja bez obzira što je ranije brojka prijava sezala sve do 310''. Kovač vjeruje kako je razlog manjoj količini prijava znatno postroženje obrasca prijave,  čemu su svojim savjetima i sugestijama pridonijeli članovi žirija koji su i članovi CRANE-a, hrvatske mreže investitora zainteresiranih za ulaganja u proizvodne i inovativne tvrtke u ranom stadiju razvoja. 

Više o svemu doznajte ovdje!

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve