Dođite na Moj ZABA START u Varaždin i Rijeku!

Autor: Sponzorirani članak , 17. listopad 2014. u 08:00
Zagrebačka banka predstavila je nedavno projekt Moj Zaba start. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

U Poduzetničkim centrima Zagrebačke banke bankari će prezentirati projekt i natječaje te odgovarati na pitanja sudionika

Od 420 ideja zaprimljenih na prošlogodišnje natječaje projekta Moj ZABA Start,  Rijeka i Varaždin imali su jednak udio u prijavama – 5 posto. Kako bi potaknula (i ohrabrila) sve s dobrom poduzetničkom idejom na sudjelovanje u ovom projektu, Zagrebačka banka predstavit će Moj Zaba Start i njegova tri natječaja u ova dva grada.

Priliku da saznaju sve informacije o ovom konceptu poticanja poduzetničkog duha Varaždinci i svi zainteresirani iz okolice Varaždina imat će u petak, 24. listopada, u 11 sati. Prezentacija će se održati u Poduzetničkom centru Zagrebačke banke na Kapucinskom trgu 5. Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je poslati potvrdu dolaska, a najkasnije do srijede, 22. listopada 2014., na mojzabastart@unicreditgroup.zaba.hr.

U Rijeci će predstavljanje projekta Moj ZABA Start biti u utorak, 28. listopada, u 10 sati u Poduzetničkom centru Zagrebačke banke, Ante Starčevića 10 – 12. Potvrdu dolaska je potrebno poslati najkasnije do petka, 24. listopada, također na mail mojzabastart@unicreditgroup.zaba.hr.

Zagrebačka banka kroz tri natječaja – Moja prilika za inovativne poduzetničke i start up projekte; Moja zelena zona za zeleno poduzetništvo; Moja kreativna crta za kreativnu industriju – dodjeljuje najboljim idejama ukupno milijun kuna poticaja. Dodatno, svim finalistima omogućit će se edukacija kroz radionice vezane uz poslovno planiranje kako bi mogli uspješno upravljati poslovnim procesima i financijama te uspješno savladavati izazove tržišta. 

New Report

Close