Demo day ZIP-ovih startupa kao festival u malom

Autor: VLM , 20. siječanj 2015. u 10:28
Foto: Igor Kralj / Pixsell

Događaj nudi pregršt interaktivnog sadržaja, korištenje rješenja ZIP-ovih startupova i nagradnu igru.

Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) u srijedu 28. siječnja organizira Demo day svoje šeste generacije startupova na kojem će se moći vidjeti koliko su startupi napredovali u tromjesečnom ZIP-ovom programu za startupe, a neke od njihovih proizvoda i uživo isprobati. Demo day će se održati u 17 sati u prostorijama ZIP-a u Remetinečkoj cesti 7. Ulaz je besplatan uz prethodnu prijavu putem sustava Entrio.

Nakon intenzivnog programa startupovi imaju mogućnost primiti seed-investiciju do 15.000 eura i nastaviti koristiti ZIP-ove resurse iduća tri mjeseca. Na Demo dayu svi imaju priliku prezentirati svoje projekte pred investitorima i širom javnošću te će se tom prilikom objaviti i konkretni projekti u koje će se investirati u narednom periodu. Kao posebnu poslasticu za posjetitelje u ZIP-u najavljuju dosad na ovim prostorima neviđeni startup "festival u malom" s pregršt interaktivnog sadržaja, korištenjem rješenja ZIP-ovih startupova i nagradnom igrom.

Trenutni članovi ZIP-a su: Colomb.io (besplatna mobilna aplikacija koja će omogućiti svakom vlasniku smartphonea da postane dopisnik i suradnik informativnih medija, odnosno crowdreporter), LegalTie (moderan software za upravljanje odvjetničkim uredima), MAPP (sustav nagrađivanja korisnika sa inovativnim pristupom mobilnom oglašavanju), PocketBeep (novi način interaktivne kupovine), RentaShopper (iskustvo offline kupovine RentaShopper donosi online), SnapTap (interaktivna, beskontaktna rješenja za evente), SportRuler (online menadžer za sportske lige i klubove), Thorium A+ (platforma za energetsko certificiranje namijenjena je certifikatorima i vlasnicima nekretnina), Tourism4me (softver za iznajmljivače apartmana, da im pomogne centralizirati, upravljati i sinkronizirati dostupnost njihove ponude apartmana kroz višestruke oglasne web stranice), Tradee (Internet platforma za umrežavanje ponude i potražnje između firmi) i TutoTod (edukativna iPad aplikacija koja potiče kreativno razmišljanje i izražavanje djece od 1-5 godina).

Komentirajte prvi

New Report

Close