Bračni par iz Osijeka osmislio softversko rješenje za hotele i osvojili 40.000 kn

Autor: Agencija VLM , 09. travanj 2014. u 19:18
Pobjednici startup tim Ivan i Tajana Milanović. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Riječ je Tajani i Ivanu Milanoviću, mladom bračnom paru iz Osijeka, koji su osmislili softversko rješenje za hotele Guest Request, za što su nagrađeni s 40.000 kuna.

Sinoć su proglašeni, a danas u podne u sklopu konferencije WinDays14 i predstavljeni pobjednici Microsoftova natječaja Software StartUp Academy. Riječ je Tajani i Ivanu Milanoviću, mladom bračnom paru iz Osijeka, koji su osmislili softversko rješenje za hotele Guest Request, za što su nagrađeni s 40.000 kuna.

– Izuzetno nam je drago što je Microsoft prepoznao vrijednost našeg projekta i još smo uvijek pod dojmom pobjede, s obzirom na to da je konkurencija zaista bila jaka. Svojim rješenjem želimo poboljšati uslugu unutar hotela te se nadamo kako će i hoteli prepoznati ovaj naš sustav Guest Request kao kvalitetan i koristan te ga implementirati u svoje poslovanje – rekli su pobjednici.

Milanovići su bili najbolji od pet finalista, koliko ih je odabrano 14. ožujka između 15 koji su predali završnu dokumentaciju.

– Čestitam svim timovima koji su sudjelovali u Software StartUp Academy natječaju i predstavili svoje ideje. Ove godine je kvaliteta izvedbe bila nešto bolja nego prošle jer i sama akademije je startup projekt koji se svake godine dorađuje. Posebne čestitke, naravno, pobjedničkom timu – izjavio je Draško Ivanišević, direktor Odjela za promociju razvojne platforme i poslovnih rješenja u Microsoftu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close