Napravili online trgovinu koja olakšava kupnju

Autor: Luka Vojvodić , 11. srpanj 2014. u 18:02
Domaći projekt BestDeal najbolje se može predočiti usporedbom s globalno popularnim eBayom

Mladi poduzetnici Marko Cvetkovski i Danilo Singer napravili su internet trgovinu čiji cilj je online kupnju učiniti što lakšom.

Na hrvatskom tržištu odnedavno je prisutna nova internetska stranica BestDeal, čiji osnovni cilj je olakšati online kupnju.

Stranica obuhvaća područje tehnike, informatike, mobilnih uređaja, literature, odjeće, sportske opreme, glazbala, auto dijelova, modnih dodataka i nakita, ljepote i zdravlja, dječjih potrepština, radnih strojeva i alata, te mnoga druga. Stranica je zbog preglednosti podijeljena na dvadesetak kategorija koji omogućuju ciljano pregledavanje i kupnju. Projekt se najbolje može predočiti usporedbom s popularnim eBayom.

Traže ulagače 
Preslikamo li funkcioniranje eBaya s globalne razine na razinu Hrvatske, dobivamo BestDeal kao najbolji opis proizvoda hrvatskih inovatora. Tvrtku BestDeal osnovali su mladi poduzetnici Marko Cvetkovski i Danilo Singer. Najveća prednost BestDeal internetske stranice je mogućnost plaćanja kreditnim karticama, što do sada nije bilo moguće prilikom kupnje na mnogim domaćim stranicama. Plaćanje je moguće putem čak pet kreditnih kartica, dok su internetske transakcije osigurane Web studio payment Gateway sustavom.

Usto, na stranici se nalaze i detaljna uputstva za sigurnu kupnju. "Putem Privredne banke Zagreb uspjeli smo dogovoriti kupnju na rate kreditnim karticama. Sada imamo potpuno funkcionalan web s puno inovativnih rješenja i mogućnost kupnje polovnih stvari na rate sa 100-postotnom sigurnošću za kupca i prodavača", rekao je Marko Cvetkovski No, projekt trenutno traži jakog partnera, koji će investicijama omogućiti razvoj projekta. "Situacija u Hrvatskoj nije bajna, nije nam lako pronaći investicijskog partnera", priznao je Marko.

Zadovoljni korisnici
Budući da su Marko i Danilo zaposleni na drugom mjestu doista je pravo postignuće napraviti inovativan web koji je funkcionalan i radi besprijekorno.  Internetska stranica je zapažena od strane potrošača, te iz BestDeala ističu zadovoljstvo reakcijom korisnika stranice čiji broj se svakoga dana povećava. Njihovu Facebook stranicu za sada prati gotovo 5000 korisnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close